Ставив не я. Юзаю вже я. Ситуація: тактує при опаленні, тобто часто включається/відключається. Полазив по форумах дізнався, що при розпалюванні спочатку йде мінімальне полумя, потім максимальне, а потім модуляція. Получається, що при максимальному вогні йде перегрів і він відключається. Що робив: прочистив фільтр, трохи помогло, але не дуже. Майстра викликати на таке поки що не хочу, бо коли все ж таки рохженеться, то гріє, взимку ремонтувати/налаштовувати не хочеться. Зменшив подачу газу краником. Допомогло. Але тепер думаю, чи не настане якась інша проблема через це. Аварійні індикатори при цьому не сигналізують.
рекомендую питати на форумі http://www.stroimdom.com.ua/forum/ та в газовому розділі шаряться реальні специ, моєму котлу діагноз поставили зразу ))
Давление в системе отопления есть чем контролировать?
Манометр есть?
А увидел есть. Давление не 0 ?
Тиск 1.4. Коли нагрівається, трохи збільшується, не скаче. Ми ж про тиск води в системі?
какой объем системы?
Не знаю. Площа будинку біля 100 кв. м.
Поставьте себе терморегулятор и забудете о тактовании.Есть разные по стоимости и по функциональности.Рекомендую Computherm.
Поставьте себе терморегулятор и забудете о тактовании.Есть разные по стоимости и по функциональности.Рекомендую Computherm.
Тактування та термостат ніяк не пов'язані. Компутерми якось дешманськи виглядають
Тактування та термостат ніяк не пов'язані. Компутерми якось дешманськи виглядають
Вам ехать или шашечки?От чего бывает тактование напишите?
У мене тактування через те, що при максимальному вогні швидко нагрівається теплоносій і відключається по обмеженню температури, не встигаючи вийти на модуляцію. Причини можуть бути як в недостатній циркуляції, так і погано налаштованому верхньому рівні вогню.
У мене тактування через те, що при максимальному вогні швидко нагрівається теплоносій і відключається по обмеженню температури, не встигаючи вийти на модуляцію. Причини можуть бути як в недостатній циркуляції, так і погано налаштованому верхньому рівні вогню.
Смотреть фильтр обратки,насос ,потом настройки газового клапана,плата управления и датчики перетрясти-не корректно температуру передают на плату.
Немного оффтоп. Есть котел, Юнкерс zw23, по моему. Управление механика, ручками. Можно ли к нему прикрутить удаленное управление, или автоматическое какое?
Це все зрозуміло. Максимум, що я міг зробити, щоб нічого не поломати - це подивився фільтр, після чого стало трохи легше. Все інше взимку робити не хочу, хай робит як робить. Мене цікавить інше, чи не пошкодить котлу те, що я прикрутив газовий кран на вході (тобто зменшив максимум вогню)?
Немного оффтоп. Есть котел, Юнкерс zw23, по моему. Управление механика, ручками. Можно ли к нему прикрутить удаленное управление, или автоматическое какое?
Разъем для подключения регулирующих устройств. Разъем имеет две перемычки. Одна или обе снимаются при подключении регулирующего устройства; Стр 8 второй абзац. Снимаете перемычку и подключаете термостат.
Це все зрозуміло. Максимум, що я міг зробити, щоб нічого не поломати - це подивився фільтр, після чого стало трохи легше. Все інше взимку робити не хочу, хай робит як робить. Мене цікавить інше, чи не пошкодить котлу те, що я прикрутив газовий кран на вході (тобто зменшив максимум вогню)?
В принципе можно и так занизить мощность котла но желательно настроить газовый клапан под вашу мощность.
Газовий клапан хай специ крутять, коли вже весна прийде. Такий режим, з прикрученим краном, котлу не зашкодить?
Газовий клапан хай специ крутять, коли вже весна прийде. Такий режим, з прикрученим краном, котлу не зашкодить?
Проверьте на какой скорости стоит насос, может его на минумум поставили. еще какую температуру носител ставите, может слишком высокая.
Швидкість насосу не знаю, як перевірити. Температура на термометрі не висока. 40-50 гр.