А что вы ожидали? Человек до ДТП ездил без прав несколько лет и не переживал. Что ему, теперь из-за трупа переживать? Ну отобрали права - будет по старинке ездить без прав как и до этого.
Випустили таки мажорчика на волю. Так сказати "да здравствуєт наш суд, самий гуманний суд в мірє!"
Так не виноват же человек, что пешик по сторонам не смотрел, а пер напролом. Надо ж видеть уважаемых людей и уступать.
А что родственники жертвы? Требуют посадки?
А что родственники жертвы? Требуют посадки?
А родичі тут до чого? Вимагати повинна прокуратура. Родичів офіційно заткнули 80ма тищами баксів. І це, оказується, достатно для умовного покарання.
А, ну так звісно якщо так витратилися - то які можуть бути претензії?
Ткніть будь-ласка мене в статтю кримінального кодексу, де можна ткнути пачку купюр родичам, щоб не було претензій. Де ці уроди взагалі взяли право претензій щодо вбивства? А якщо я візьму ножа і почикаю людину БПМП, у якої немає родичів, у яких можна відкупитися від претезій, то мене теж відпустять з суду? Я взагалі не розумію, причому тут родичі до життя людини? Коли це бл-ке сомалі закінчиться?
ПС. Максиме, питання не до тебе особисто.
Ткніть будь-ласка мене в статтю кримінального кодексу, де можна ткнути пачку купюр родичам, щоб не було претензій. Де ці уроди взагалі взяли право претензій щодо вбивства? А якщо я візьму ножа і почикаю людину БПМП, у якої немає родичів, у яких можна відкупитися від претезій, то мене теж відпустять з суду? Я взагалі не розумію, причому тут родичі до життя людини? Коли це бл-ке сомалі закінчиться?
ПС. Максиме, питання не до тебе особисто.
родычами бича выступят следаки , прокуроские и судьи, не переживай
Так не виноват же человек, что пешик по сторонам не смотрел, а пер напролом. Надо ж видеть уважаемых людей и уступать.
Всегда нужно контролировать встречку и междурядье на предмет "уважаемых людей", даже когда на зеленый свет для пешеходов и все авто остановились и пропускают, эта тема еще один повод напомнить близким - всегда смотреть по сторонам.