Paulskit 26.08.2025 12:59 пишет: Я так розумію, що вони не пропонують його як заміну Туарегу.
Гаразд, скажу інакше - Tayron може посісти топове місце в лінійці VW. Якщо це станеться, то похід в (напів)преміум сегмент для Фолькса остаточно завершиться. Phaeton, Arteon і ось тепер - Тур на черзі...
Paulskit 26.08.2025 12:59 пишет: Я так розумію, що вони не пропонують його як заміну Туарегу.
Гаразд, скажу інакше - Tayron може посісти топове місце в лінійці VW. Якщо це станеться, то похід в (напів)преміум сегмент для Фолькса остаточно завершиться. Phaeton, Arteon і ось тепер - Тур на черзі...
Враховуючи стан справ в VW, я думаю це для них і є приорітетом наразі. Коли все навколо палає, не до рюшечок.
Paulskit 26.08.2025 13:22 пишет: Враховуючи стан справ в VW, я думаю це для них і є приорітетом наразі. Коли все навколо палає, не до рюшечок.
Може й не палає. Просто дозволити собі "походи" в преміум сегмент, коли разом із тобою під загальною корпоративною парасолькою вже знаходяться ті ж Audi з Porsche, можна тільки якщо є купа "зайвих" грошей.
З іншого боку, розробка одночасно на спільній базі Touareg та Cayenne дозволила досягти комерційного успіху обом моделям.