Paulskit 26.08.2025 12:59 пишет: Я так розумію, що вони не пропонують його як заміну Туарегу.
Гаразд, скажу інакше - Tayron може посісти топове місце в лінійці VW. Якщо це станеться, то похід в (напів)преміум сегмент для Фолькса остаточно завершиться. Phaeton, Arteon і ось тепер - Тур на черзі...
Paulskit 26.08.2025 12:59 пишет: Я так розумію, що вони не пропонують його як заміну Туарегу.
Гаразд, скажу інакше - Tayron може посісти топове місце в лінійці VW. Якщо це станеться, то похід в (напів)преміум сегмент для Фолькса остаточно завершиться. Phaeton, Arteon і ось тепер - Тур на черзі...
Враховуючи стан справ в VW, я думаю це для них і є приорітетом наразі. Коли все навколо палає, не до рюшечок.
Paulskit 26.08.2025 13:22 пишет: Враховуючи стан справ в VW, я думаю це для них і є приорітетом наразі. Коли все навколо палає, не до рюшечок.
Може й не палає. Просто дозволити собі "походи" в преміум сегмент, коли разом із тобою під загальною корпоративною парасолькою вже знаходяться ті ж Audi з Porsche, можна тільки якщо є купа "зайвих" грошей.
З іншого боку, розробка одночасно на спільній базі Touareg та Cayenne дозволила досягти комерційного успіху обом моделям.
Tayron це ж той самий Kodiaq чи Terramar? чим він краще? але то таке мова ж про Туарег зайшоа на сайт ФВ і бачу шо в Туарена 2 двигуна дизельних на 231 лс та 286лс R line йде на 286 двигуні - що то за двигун?
Makovsky 05.09.2025 07:01 пишет: Який самий файний двигун на туарезі?
У кожного своє розуміння файності.
Наважуся припустити, що найбільш безпрограшний та універсальний варіант - 3л TDI на 286 коней. Пристойна потужність та динаміка, помірні витрати пального. Чудовий двигун, як на мене. Але...
Я особисто трохи наївся дизелів, багато років відкатав на Турі NF саме на 3л TDI. Хочеться чогось іншого. Тому розглядав би в першу чергу 3л турбобенз. Він ще динамічніший, ще еластичніший і тому загалом цікавіший. Жертиме більше, звісно, але ми ж про файність?
P.S. X5 взяв на дизелі виключно через те, що не знайшов дорестайлову бензинову версію.
Я б сказав 3.0 дизель на 286. 3.0 бенз, на мій смак, цьому авто підходить гірше та і запас ходу значно менше. Хоча, варто відмітити, що на дизелі їздити в базовому комфорт режимі таки не надто приємно через налаштування, тому мінімум спорт, де вже зʼявляються хоч якісь адекватні реакції на органи управління.
Paulskit 05.09.2025 14:15 пишет: Я пишу конкретно за Тур з 3.0 дизелем 286 кс. Затримки на педалі газу він прибирає, хоч і не повністю.
Оберти в Спорті підвищуються? Якщо так, то це в точності те, про що я написав. Якась затримка все одно залишається, при цьому збільшується шум від двигуна.
Визнаю, у мене не було можливості тривалий час поїздити на новому Турі та оцінити наскільки добре чи погано там працює Спорт. На NF тримати постійно такій режим було некомфортно.