я мав на увазі дорогу після Бердичева. Знов збираюся їхати в Хмельницький, тож питання. Чомусь навігатори ведуть з Чуднова не через Вільшанку, а в бік Романівки. Якщо примусово здвинути маршрут на Вільшанку, показує що дорога перекрита. Це дійсно так?
Пару років уже не їздив, але раніше часто, так цим маршрутом що гугл веде навіть спрінтери на Хмель їздили.
Там був закритий кілька днів залізничний переїзд. Зараз вже відкрито
дякую!
Вже кілька років як тільки через Вінницю їзжу. Здивований, що хтось ще їздить через Чуднів і Старокостянтинів. Як там дорога?
Коли я ще іздив там пару років тому - чудова була дорога майже всюди крім кількох км від Волосівки до траси. Але потерпіти ці хвилин 10-15 було варто, бо решта була з чудовим або непоганим асфальтом, мізерним трафіком і красивою природою.
Вже кілька років як тільки через Вінницю їзжу. Здивований, що хтось ще їздить через Чуднів і Старокостянтинів. Як там дорога?
а мені якраз в Старкон і треба, тож дивно було б якби я туди їздив через Вінницю)) П.С. ага, бачу що на автоматі написав що їду в Хмельницький П.П.С. а взагалі, гугл-карти малють що через Чуднів/Старкон час і відстань менші, ніж через Вінницю
і да, сьогодні доїхав як завжди, тобто дійсно дорога вздовж залізничної дороги відкрита
10-15 км трешу, а в іншому чудова.
А розкажіть детальніше де і скільки трешу, бо через десять днів їхати. Раніше їздив ще через Летичів, зараз кажуть там зовсім погано.
А розкажіть детальніше де і скільки трешу, бо через десять днів їхати.
На скріні з гуглокарт після повороту направо у Волосівці через Кілки і до виїзду на трасу Н03 - там просто сільська вулиця, де колись був асфальт хрущовських часів, яку сильно розбив транзитний трафік.