Отлично вошел. Жесткий псиологически триллер. Мне чем то напомнил некоторые сезоны Braking Bad, как то перекликается.
+1, Fargo напоминает местами еще
Зачет!
спасибо за рекомендацию
Первые пару серий норм, а потом нудотина. До "Во все тяжкие" - як до Киева рачки.
+1, Fargo напоминает местами еще
Ухмылки главного героя точь в точь, как у страховщика из Фарго
Первые пару серий норм, а потом нудотина. До "Во все тяжкие" - як до Киева рачки.
+1. и для меня нудотина с первой серии. даже не досмотрел до конца.
+1. и для меня нудотина с первой серии. даже не досмотрел до конца.
Только что досмотрел полностью все. Где-то с середины, примерно с 6й серии - становится более-менее, но все равно - до самого конца тянется все нудновато.
Вийшов вже 3 сезон, найкращий за рейтингами кінокритиків.
Ще в березні
Ще в березні
ага
єдине що трохи як на мене перебор - майже всі сцени в хмуру погоду((( а там реально круто - колись як їздив ще школотою в Штати, жив поруч, і на вихідні туди катали - там народу вічно мільйон, тому певно знімати сцени де майже нікого поруч думаю було непросто - хіба в низький сезон
Ще в березні
Та я взагалі почав дивитися його (випадково) кілька днів тому. Не люблю я серіали, майже зовсім. Пост написаний перед моїм, датується ще до виходу другого сезону. Тому вирішив підняти тему, певна кількість людей могли просто забутися чи пропустити продовження. Про вихід заключного 4 сезону, теж хтось має нам нагадати ))
єдине що трохи як на мене перебор - майже всі сцени в хмуру погоду((( ...
Теж таке напрягає, але це не погода, а така домінуюча кольорова синьо-зелена гамма (постзнімальна обробка). Різні гамми почали поступово впроваджуватися ще досить давно. Але ця пригнічувальна синьова почала йти в кінопродакшин на початку 2000-х. п.с. Ніби не погане кіно "The Revenant", але я його роки 2-3 не дивився через, те що трейлер обіцяв таку, аж занадто, похмуру картинку.
Теж таке напрягає, але це не погода, а така домінуюча кольорова синьо-зелена гамма (постзнімальна обробка). Різні гамми почали поступово впроваджуватися ще досить давно. Але ця пригнічувальна синьова почала йти в кінопродакшин на початку 2000-х. п.с. Ніби не погане кіно "The Revenant", але я його роки 2-3 не дивився через, те що трейлер обіцяв таку, аж занадто, похмуру картинку.
Так он же с естественным освещением снят, цвета там и освещение реальнее некуда.
4 сезон виходить 21 січня
Так он же с естественным освещением снят, цвета там и освещение реальнее некуда.
ніфіга, там досить сонячна погода весь рік, вкрай мало похмурих днів - перевірено особисто, жив за годину їзди від Озарку)
ніфіга, там досить сонячна погода весь рік, вкрай мало похмурих днів - перевірено особисто, жив за годину їзди від Озарку)
Где? На Озарке? Так снимали в другом месте)))
ауч, а цей момент я шось провтикав
Я серіал не дивився, огляд якийсь читав- деякі сцени таки зняті на однойменному озері, але дуже мало.