Ніфіга собі!!! Це де такий демпінг у мене на районі ? Колитесь!
Гореничі, один на в'їзді, інший ближче до Стоянки.
Ніфіга собі!!! Це де такий демпінг у мене на районі ? Колитесь!
Гореничі, один на в'їзді, інший ближче до Стоянки.
Дякую!
а що зараз черги?
нема, от слова вообще.
от я це побачив та перевзувся у суботу. але переді мною машина вже перевзувалась і після мене теж. 18-й паркет - 1000 грн.
Вчора, перевзувся, жодних черг не спостерігалося на декількох ШМ, що траплялося на шляху
Так склалося, цього разу, що перевзутися у літо-R18, обійшлося мені у 700 грн
...
нема, от слова вообще.
от я це побачив та перевзувся у суботу. але переді мною машина вже перевзувалась і після мене теж. 18-й паркет - 1000 грн.
Вчора, перевзувся, жодних черг не спостерігалося на декількох ШМ, що траплялося на шляху
два чи чотири колеса, начебто у офіціалів два поміняв, в суботу теж планую перекинути колеса
...
два чи чотири колеса, начебто у офіціалів два поміняв, в суботу теж планую перекинути колеса
2 у офіціалів, по гарантії)...хотів ще 2 в них же, але вони таку ціну загнули, як за 4(1300 грн за пару)... були послані, заїхав на інший ШМ, де перевзули пару за 700.
Вже пару днів на літній, жодних змін, у порівнянні із зимою, як й зазвичай не відчув. Якщо не трапиться 53 лютого то вже й не відчую)
...
2 у офіціалів, по гарантії)...хотів ще 2 в них же, але вони таку ціну загнули, як за 4(1300 грн за пару)... були послані, заїхав на інший ШМ, де перевзули пару за 700.
Вже пару днів на літній, жодних змін, у порівнянні із зимою, як й зазвичай не відчув. Якщо не трапиться 53 лютого то вже й не відчую)
будемо сподіватися
Трохи очкую переобувати машини, бо зима 205 60 16, літо 215 50 17. Жінка може десь в яму влетіти, уже робила таке. Але загалом перезуватись уже можна, прогноз погоди каже що зима відступила.
Я в тому році 8 березня перевзув. А 18-го по морозу з трошки снігу на роботу їздив Сьгогодні в Білогородці заскочив після обіду, сказали черга, вже з понеділка
Вчора за 15/20 хвилин перекинув колеса безкоштовно
вчора перекинули колеса в зборі без балансування за 640 грн. Не знаю чи дорого це, але іншого варіанту не було, бо зараз трабли зі спиною
вчора перекинули колеса в зборі без балансування за 640 грн. Не знаю чи дорого це, але іншого варіанту не було, бо зараз трабли зі спиною