Бюджет повыше намеченого (40 000) ещё до конца всё же не был изучен. Из него только Тигуан и 3008 был опробован. А там кандидатов - шо у дурака фантиков (X-Trail, Kuga, Kaleos, CX-5, Sportage, Kodiaq, Karoq).
Все протестировали, просто коротко отписала что пока не будет покупки.
И как Вам Тигуан по сравнению с CX-5? Я в Мазде не достаю локтем до подлокотника, капец как не удобно.
Не понравился интерьер. Нету дизеля нормального. Дороже. Ну и менеджер так и не соизволил [*****] свою оторвать от стула.
P.S. Я тоже не достаю. Но мне оно и не надо. У меня руки на руле всегда.
На Ford Kuga зараз хороші знижки
Все на ручке?
і 17-й рік, коли через місяць вже піде 19-й модельний. Мало скинули.
И как Вам Тигуан по сравнению с CX-5? Я в Мазде не достаю локтем до подлокотника, капец как не удобно.
Не понравился интерьер. Нету дизеля нормального. Дороже. Ну и менеджер так и не соизволил [*****] свою оторвать от стула.
P.S. Я тоже не достаю. Но мне оно и не надо. У меня руки на руле всегда.
А навіщо взагалі тоді той підлокітник, якщо до нього ні дістаєш?
Как вариант складывать мелочь всякую, или пассажир может подлокотник юзать
684 105 грн, за комплектацію з автоматом ВІннер 25.
Ходові якості у Куги на висоті, підвіска комфортна, коробка і мотор гармонічні. З місця трохи як по мені різко скаче, але треба привикнути до педалі газу. Інтер'єр на любителя - особисто не подобається, мене зацепило те, як рулиться. По цій причині не подобаються мені паркетники, КУга якось досить близько до пузотерек веде себе на шоссе.
Ходові якості у Куги на висоті, підвіска комфортна, коробка і мотор гармонічні. З місця трохи як по мені різко скаче, але треба привикнути до педалі газу. Інтер'єр на любителя - особисто не подобається, мене зацепило те, як рулиться. По цій причині не подобаються мені паркетники, КУга якось досить близько до пузотерек веде себе на шоссе.
Де таке авто є?
Если мягкий в плане комфорта подвески, то мягче рх/лх не встречал, ну может кадиллак эскалейд, если это бюджет нового, то хюндай туксон помягче тигуанов сх5 и т.д.))))
Де таке авто є?
В червні ще точно були -знайомі купили, дали покататися.