Усі такі прилади (а їх досить багато у помешканні) вже ніхто не налаштовує. Перший, другий раз - так налаштовували, потім або користуємось як є або у смітник. Яким місцем думали інженери коли таке проектували - я не знаю.
Приклади: годинник на музикальному центрі та мікрохвильовці.
У мене годинник на вбудованій микрохвильовці - єдиний годинник у кухні, якщо він збивається починає видавати сигнал алярм дружина. Але найгірше, що після відімкнення від мережі, на кавомашині не тільки збивається годинник (він там все одно нікому не потрібен) а й замість налаштувань "рістретто" та "надміцний смак", стають "середня чашка" та "середня міцність" - а це вже серйозно.
Усі такі прилади (а їх досить багато у помешканні) вже ніхто не налаштовує. Перший, другий раз - так налаштовували, потім або користуємось як є або у смітник. Яким місцем думали інженери коли таке проектували - я не знаю.
по годиннику не так все легко. Без живлення від повинен йти, лічити час. І це тількі на батарейках/аккумах, що ускланює схему. Інші налаштування записуються на типу флеша, енергонезалежне.
У мене годинник на вбудованій микрохвильовці - єдиний годинник у кухні, якщо він збивається починає видавати сигнал алярм дружина. Але найгірше, що після відімкнення від мережі, на кавомашині не тільки збивається годинник (він там все одно нікому не потрібен) а й замість налаштувань "рістретто" та "надміцний смак", стають "середня чашка" та "середня міцність" - а це вже серйозно.
Деречі! Ви мені нагадали про кавомашину, мені теж здалося що у моїй налаштування злетіли після останнього вимикання світла. В мене допотопна Saeco royal digital
по годиннику не так все легко. Без живлення від повинен йти, лічити час. І це тількі на батарейках/аккумах, що ускланює схему. Інші налаштування записуються на типу флеша, енергонезалежне.
ставиться маленька CR2032 якої вистачає годиннику на 20 років. Насправді багато бачив приладів в яких вийшли з ладу EEPROM.
а что такого смешного?
- мож, вона була потрібна. Щоб по-суті щось можна було сказати - треба знати, як мінімум, модель ламп. А краще - і мати доступ до вашої електропроводки. Виконати якісь вимірювання і т.п., проаналізувати результат.
[ - мож, вона була потрібна. :
та не. она нужна была для ламп на другое напряжение. или как там оно называется? на те шо раньше были.
Електрик з руками з одного місця
электрика не меняли. меняли только лампочки
Это называется не лечение, а залечивание
и, не вовремя замеченная бага, из кармана опустошает одного лишь кофе на пару гривен. Плюс вода и плюс электричество. И так за месяц круглэнька сумма ))
почему? раньше же никогда такой проблемы не возникало
почему? раньше же никогда такой проблемы не возникало
и раньше такая проблема была просто вы ее не видели по причине того что использовали лампы, которые не замечают таких тонкостей и те токи что там есть не возбужбают обычную лампу накаливания ибо ей надо больше но достаточно для того, чтоб светодиоды уже начали работать
но достаточно для того, чтоб светодиоды уже начали работать
а если ставишь светодиод большей мощности, то он почему то никак не реагирует
Недавно встановив лічильник двох тарифний. І ще в багатьох моментах не розібрався.
Але маю питання на яке не маю відповіді. Якщо налаштовано з 23:00 до 7:00 інший тариф. Як лічильник розуміє переведення з літнього на зимовий час?
Якщо налаштовано з 23:00 до 7:00 інший тариф. Як лічильник розуміє переведення з літнього на зимовий час?
50% від тарифу Автоматично переводиться. Процедура фіксована: остання неділя березня і остання неділя жовтня