Камради, порадьте сімейний міні-вен або бусик для поїздок Європою, бажано 7 місний, і головне - щоб в ньому можна було якшо шо переночувати 2-3 особам, тобто щоб крісла складалися "вровєнь". Щось типу Renault Espace, правда я не знаю як в нього з складанням крісел.
Камради, порадьте сімейний міні-вен або бусик для поїздок Європою, бажано 7 місний, і головне - щоб в ньому можна було якшо шо переночувати 2-3 особам, тобто щоб крісла складалися "вровєнь". Щось типу Renault Espace, правда я не знаю як в нього з складанням крісел.
Вам надо в выбор авто. Посоветую Мультиван
Вот так? :-) Двум взрослым (плюс ребеном) комфортно, трем уже будет тесновато, имхо. Ну и мы матрац надувной сверху для комфорта еще бросали
Мультиван - моя мрія:)
ага, так! це мультиван?
Адміни, пересіть будь ласка в Вибор авто.
А ещё в мульте бывает задняя полка и кровать тогда получается больше
Нє сиптє соль на рану
Новье или Б/У? Каков бюджет?
б.у., причому купити хочу в європі, хай там стоїть. поїздом приїхав, пересів в міні-вен і почесав по європі) хотів би в 5-6К вписатися
б.у., причому купити хочу в європі, хай там стоїть. поїздом приїхав, пересів в міні-вен і почесав по європі) хотів би в 5-6К вписатися
Ну Мульта так точно за такие деньги даже там небудет. А интересно что за 5-6 $ Вы выберите