Я в теме, но мне так себе. Просто Дисней включил большую мясорубку по зарабатыванию бабла вложенного в франшизу. Особых претензий нет, но и особого прям восторга тоже.
я довго думав що дивитись з інету а на що піти в кіно (час). вибір був між дедпулом2 і солом. пула подивився дома на соло пішов в кіно. зараз думаю що треба було навпаки. соло хороший фільм але як би це сказати... він як двотомна книжка гарісона. сидиш читаєш, лежиш читаєш, жереш читаєш. або не читаєш. жвачка. і дедпул хороший фільм але він ржачний а ржака потребує колективу. це як збірник анекдотів і в туалеті читати не цікаво. але не зайшов соло - таке враження що розжували як 10тирічному пацану все про що люди і так додумались 20 років тому.
УрфинДжюс 28.05.2018 20:46 пишет: Я в теме, но мне так себе. Просто Дисней включил большую мясорубку по зарабатыванию бабла вложенного в франшизу. Особых претензий нет, но и особого прям восторга тоже.
Hrust 29.05.2018 12:30 пишет: тільки не зрозумів для чого там 3Д - особливих спецєфектів не помічено.
ага. мені і в голову не прийшло що там 3Д. в результаті попав на купівлю набору сімейних окулярів маючи забутий дома точно такий набір. батерфляй бізнес робить.
там з тих ЗВ чавити і чавити і не перечавити. але якого фіга лукас продав це все в 2012 мікімаусу науці невідомо. одержали маємо що маємо - мікімаусів з лазерами.