Таки мабуть, різні моделі ми взяли...бо в мене аларм працює на обидві відчинені двері - ХК та МК...
Головне щоб цей алярм не працював як у моєму Лібхері: коли у мене ще не було екофлоу під час блекаутів температура у морозильній камері піднімалася з -18 до приблизно -10 (коли як). Аларм сповіщає не тільки про незачинені двері, а й про підвищення температури саме в морозилці (незрозуміло навіщо і чим я можу зарадити) . Після відновлення живлення починає скавучати. Якщо нікого немає вдома то пищить кілька годин, навіть коли температура знизилася до штатної поки не натиснеш кнопку "заткни пельку". Або якщо світло вимикали о 22:00 а повертали о 2:00 - будив усіх і доводилося іти його глушити. Проблема описана на багатьох форумах - рішення немає. Екофлоу допоміг.
А чи хтось знає - сучасні холодильники бувають, щоб випарник був ззаду? Ну тобто щоб грілись не бокові стінки, а задня? Бо конфігурація розміщення така, що доволі тісно стоїть між ДСП плитами. Думаю це недобре для охолодження...
vvvolf 27.09.2025 08:29 пишет: А чи хтось знає - сучасні холодильники бувають, щоб випарник був ззаду? Ну тобто щоб грілись не бокові стінки, а задня? Бо конфігурація розміщення така, що доволі тісно стоїть між ДСП плитами. Думаю це недобре для охолодження...
Справжні (тобто Австрійські) Лібхери точно бувають.
vvvolf 27.09.2025 08:29 пишет: А чи хтось знає - сучасні холодильники бувають, щоб випарник був ззаду? Ну тобто щоб грілись не бокові стінки, а задня? Бо конфігурація розміщення така, що доволі тісно стоїть між ДСП плитами. Думаю це недобре для охолодження...
то не випарник, а конденсатор, Індезіт/вірлпул тільки не ті, які вже випускаються на Беко в Румунії, а польські.