Порадьте, будь ласка, новий сабж у квартиру, що здається в оренду. Хочеться від нового: надійності, довговічності, норм сервісу.
Насправді, це вже тема не про вибір холодильника, а сто разів порваний в кого який. AI рекомендує → Нормальний LG або Bosch, без зайвих наворотів, відповідного розміру, з хорошим сервісом у вашому місті. А там вже вибирай який хочеш по своєму бюджету.
Порадьте, будь ласка, новий сабж у квартиру, що здається в оренду. Хочеться від нового: надійності, довговічності, норм сервісу.
Насправді, це вже тема не про вибір холодильника, а сто разів порваний в кого який. AI рекомендує → Нормальний LG або Bosch, без зайвих наворотів, відповідного розміру, з хорошим сервісом у вашому місті. А там вже вибирай який хочеш по своєму бюджету.
А взагалі чи існують маленькі до 140см А краще ще менші ноу-фрости, бо скільки не дивився не попадались
А взагалі чи існують маленькі до 140см А краще ще менші ноу-фрости, бо скільки не дивився не попадались
Користуюся вже пару місяців якимось Гореньє китайським 165 см приблизно, без ноуфросту. Поки що не сказав би, що відсутність ноуфросту якось напрягає. Виявляється, можна звикнути розморожувати пару раз на рік.
...
Користуюся вже пару місяців якимось Гореньє китайським 165 см приблизно, без ноуфросту. Поки що не сказав би, що відсутність ноуфросту якось напрягає. Виявляється, можна звикнути розморожувати пару раз на рік.
Маю Бош, без ноуфросту, дуже він похилого віку, вже 26 років вправно трудиться....коли його купував, про ноуфрост мало що чув/знав...ніколи, за чверть століття+ він не напрягав, а ні відсутністю н/ф, а ні чимось іншим, працює собі та й по тому...а розморожував його...ну, може 2-3 рази за увесь час
...
Ноуфрост - це не тільки користь, але й підвищене споживання електрики.
Маю таку модель Боша, правда з індикатором на дверцятах - Bosch KGN39XW326.
Працює більше ніж півроку, нормально.
Порадьте, будь ласка, новий сабж у квартиру, що здається в оренду. Хочеться від нового: надійності, довговічності, норм сервісу. Орієнтуюся попередньо, на щось таке: https://comfy.ua/ua/holodil-nik-whirlpool-whk-26362-xp5e.html бо довгі роки, вдома працюють саме Боші, але й на Самсуги/ЛиЖи також споглядаю. Але не розумію/не знаю чи достойні вони конкуренти Бошам/Сісенсам?
ооо, це такий як я взяв минулої осені. працює гарно, єдиний нюанс - дверка підскрипувати почала. поки змастив силіконом, відпустило. в сервіс везти точно не буде, якщо сильно діставатиме то сам щось розберу) по холодінню - що камера що морозилка відпрацьовують на ура
по дверям - теж був скрип, пожаліли мастила, допомогла бмв-шна змазка для люків.
з розбором і зніманням дверей, чи на зібраних? бо нема бажання рухати ті двері
в мене скрипіло внизу де доводчик дверей, пластик по пластику - зняв доводчик, наніс мастило, поставив назад.
Можна підійти до вибору по-іншому - а чим ці лижі / вірпули кращі за бош?
от не знаю, чи краще буде ЛЖ/Самсунг кращим за Бош, скоріш за все, не чим... отой акційний Бош - виглядає, імхо, найкращою пропозицією на сьогодні, але в мене задача вибору трохи ускладюється тим, що хочеться обрати не сірий/білий колір, а, наприклад бежевий, а це вже точно не Бош(бо не мають вони таких)...тому, вибір звузився до ЛЖ/Самс...мабуть буде таки Самс... отакенний)... але й тут треба визначитися, яку версію цієї моделі брати, китайську чи трохи дорожчу європейську(Польща)? =порівняння Китай/Польща=
Можна підійти до вибору по-іншому - а чим ці лижі / вірпули кращі за бош?
от не знаю, чи краще буде ЛЖ/Самсунг кращим за Бош, скоріш за все, не чим... отой акційний Бош - виглядає, імхо, найкращою пропозицією на сьогодні, але в мене задача вибору трохи ускладюється тим, що хочеться обрати не сірий/білий колір, а, наприклад бежевий, а це вже точно не Бош(бо не мають вони таких)...тому, вибір звузився до ЛЖ/Самс...мабуть буде таки Самс... отакенний)... але й тут треба визначитися, яку версію цієї моделі брати, китайську чи трохи дорожчу європейську(Польща)? =порівняння Китай/Польща=