О, тема живая!!! С полем, всех кто открылся! Открылся и я
И уже есть второй косой в сезоне
В цьому сезоні пушиному поки тільки 3 зайці взяв. Туго встає цього року, особливо останні вихідні. Ось фото як собака стійку зробив на зайця. Собака на дальньому плані правіше, заєць червоним обведений. Стою біля нього, фотографую, собака довго стояв.
Стою біля нього, фотографую, собака довго стояв.
Заєць, якщо його не чіпати, може підпустити на 2-3 метри і не піднятися. Бувало раніше що йдеш по полю, а він позаду тебе починає тікати, а колеги потім розказують що заєць вискочив із трави коли я відійщов від нього метрів 5-6. Потім вивчаю сліди і бачу, що та тварюка лежала за півметра від мого шляху
Стою біля нього, фотографую, собака довго стояв.
Заєць, якщо його не чіпати, може підпустити на 2-3 метри і не піднятися. Бувало раніше що йдеш по полю, а він позаду тебе починає тікати, а колеги потім розказують що заєць вискочив із трави коли я відійщов від нього метрів 5-6. Потім вивчаю сліди і бачу, що та тварюка лежала за півметра від мого шляху
Якщо йти прямолінійно не зупиняючись то спокійно можна пройтись в пів метра від зайця а то й чуть не наступити. Потрібно міняти напрямки руху й періодично зупинятись.
В субботу закрылся по перу, было пару налётов, оба реализованы. Утка осенью в большой цене... (С)
Потрібно міняти напрямки руху й періодично зупинятись.
Потрібно головою крутити на 360°. Як льотчику у війну. Або мати собаку.
Даже не считал. Около двух десятков на троих. И на след. день каждому по зайцу, несколько фазанов и куропаток.
Минлесхоз рассказал об изменениях в новых правилах охоты