Вот выбираю автоматик, важно Ваше мнение, так как первое авто для Citroёn с1 2011года мотор 0,1 и пробег 65 Vida хетчбек 2013 года мотор 1,4 пробег 58 Peugeot 206 2007 года мотор1,4 пробег 130 Цена одинакова в районе 5200 Знатоки Ваше мнение интересует Что надежней и легче в обслуживании и проще, и дешевле.
сітро С1 він же пежо 107. авто не величке, але 4-х дорослих з Києва до Львова довезло і до 150 розгонялось) це буде оптимальний варіант. надійне, зручне для міста, безпроблемне, запчастини не дорогі...
десь чув, що у Віди невдала комбінація двигуна та АКП... може краще подивитися на пару років старший Авео хетч з автоматом? щоправда там розхід у місті 12 літрів...
ситроен С1 прикольный машин, но там робот, а не автомат...
Думаю, нужно брать то, что посвежее.
Почем там Fiesta годов так 2006-2008?
сітро С1 він же пежо 107. авто не величке, але 4-х дорослих з Києва до Львова довезло і до 150 розгонялось) це буде оптимальний варіант. надійне, зручне для міста, безпроблемне, запчастини не дорогі...
Дружину якось ще старі гайці на радар впіймали на швидкості 166 км/год, коли ми їхали на С1 по київодеській трасі ще до ремонта. Місця в салоні в С1, особливо спереду суттєво більше, аніж у 206 - власною міряв, коли дружині авто підбирали. З недоліків я б назвав замалий кліренс і відсутність шумоїзоляції взагалі. Якщо дивитися б/в то варто поцікавтися, чи вже міняли комплект зчеплення у цьому роботі.
Дякую за корисну інформацію. Теж с1 подобається така лялькова машинки для міста.
5500 но пробіг 180 тис
Дякую за корисну інформацію. Теж с1 подобається така лялькова машинки для міста.
Ну тоді ще одна важлива інфа. При постійній їзді виключно по центру Києва (Печерськ, пробки, підйоми) розхід буде 7-8 л/100 км (у дружини узимку і 9 виходило), а не 5,1, як у паспорті зазначено. Двигуну не вистачає тяги на підйомах, і доводиться його крутити до 3000-4000 об/хв, звідси і розхід. Взимку пічка починає гріти десь хвилин через 10-15 після пуску двигуна.
А там же и митсу кольт
А там же и митсу кольт
В Фієсті робот, в Міцу на 100% не скажу, але начебто також. Робот в роках - лотерея
А там же и митсу кольт
В Фієсті робот, в Міцу на 100% не скажу, але начебто також. Робот в роках - лотерея
А у чому лотерея із односцеповим роботом? Ремкомплект зчеплення коштує відносно небагато (набагато менше, ніж блок електроклапанів на сумнозвісну АЛ-4 від пежо). Міняти його всі вміють. Перепрошити мозки також не проблема і далі тисяч 50-70 можна їздити до наступної заміни.
А у чому лотерея із односцеповим роботом? Ремкомплект зчеплення коштує відносно небагато (набагато менше, ніж блок електроклапанів на сумнозвісну АЛ-4 від пежо). Міняти його всі вміють. Перепрошити мозки також не проблема і далі тисяч 50-70 можна їздити до наступної заміни.
На фоні механіки, яка може двигун пережити - це гемор
На фоні механіки, яка може двигун пережити - це гемор
Не переживе комплект зчеплення на механиці двигун. Хіба що сам двигун загробити швидко вдасьтся.
Vidy я так розумію не радите взагалі хоча вона найсвіжіша?
Пробеги ещё подтвердить нужно. Объективно пыж самый взрослый из них как по уровню безопасности, так и по качеству и уровню применяемых материалов. Поэтому я бы взял именно его из списка. С1/107/онжеайго это просто японофранцузский Матиз причём в лоу кост комплектации, в котором интерьер на половину состоит из неприкрытых никаким пластиком элементов кузова, окна задних дверей на самом деле форточки, а пятая дверь -не дверь а третья форточка!). Мне например после этого наборчика уже и его надежность не интересна. Что касается виды, то это тринадцатилетняя конструкция из фольги теперь уже собранная из сала, болтов и палок. Но популярная на вторичке. Вообщем жабоядный лев победил.
Пробеги ещё подтвердить нужно. Объективно пыж самый взрослый из них как по уровню безопасности, так и по качеству и уровню применяемых материалов. Поэтому я бы взял именно его из списка. С1/107/онжеайго это просто японофранцузский Матиз причём в лоу кост комплектации, в котором интерьер на половину состоит из неприкрытых никаким пластиком элементов кузова, окна задних дверей на самом деле форточки, а пятая дверь -не дверь а третья форточка!). Мне например после этого наборчика уже и его надежность не интересна. Что касается виды, то это тринадцатилетняя конструкция из фольги теперь уже собранная из сала, болтов и палок. Но популярная на вторичке. Вообщем жабоядный лев победил.
Опа.... только досмотрел что речь идёт о 206, а не 207... 206 среди них не лидер.
Їздив роки три на 206 1.4 і тижня два на прокатному С1. У 206 якісніший (хоча далекий від ідеалу) і більший салон, стабільніше стоїть на дорозі, більший багажник. Я би брав все ж 206, бо С1 зовсім іграшковим мені здався. І з т.з. пасивної безпеки 206 мені здається кращим. А якийсь Поло, чи Фабію не хочете глянути? Набагато приємніші.
Їздив роки три на 206
Ему было 10+ лет? Боюсь пожилой француз это изначально проблема. Если брать из этих трех - то однозначно Виду ввиду свежести и дешевости устранения косяков которые всегда вылезают на б\у.
Їздив роки три на 206 1.4 і тижня два на прокатному С1. У 206 якісніший (хоча далекий від ідеалу) і більший салон, стабільніше стоїть на дорозі, більший багажник. Я би брав все ж 206, бо С1 зовсім іграшковим мені здався. І з т.з. пасивної безпеки 206 мені здається кращим.
Коли обирали авто дружині посидів (вірніше сказати здійснив спробу сісти) у 206. Я зі своїми 195 зросту взагалі не зміг там за кермо сісти, та ще й щоб коліно не заважало важіль КПП перемикати і голова у стелю не уперлася. У С1 із цим ніяких проблем. Так що про інше не буду сперечатися, але салон у С1 таки більше, аніж у 206. Ну і задня ходова у 206 із торсіонами і гольчатими підшипниками - це геморой. Зібраний практично цілком з японських агрегатів С1 набагато надійніший.