Кто знает что за школа с изучением восточных языков, на Святошино.Реально ли туда попасть 4 и 8 класс и стоит ли .Может кто водит туда детей,какие отзывы.Спасибо
В ответ на: Кто знает что за школа с изучением восточных языков, на Святошино.Реально ли туда попасть 4 и 8 класс и стоит ли .Может кто водит туда детей,какие отзывы.Спасибо
Извините, пожалуйста, за реплику, но мой Вам совет - пускай дети хотя бы один европейский нормально выучат. Не со словарем. А одну школу в Киеве, где учат сразу 8 языков!!! я знаю. Родители отдают туда детей и страшно пруться от этого. Вопрос только в том чему там детей научат?
Для того чтобы выучить язык надо его учить.А как ребенок его будет сам учить это не реально.А в школе по программе хочет не хочет будет учить.Тем более что есть способности и желание.Там я так понимаю учат бесплатно,а не по 20 гривень за 45 минут.Вот я и спрашиваю отзывы родителей чьи дети там учатся .Стоит оно того или нет.
В ответ на: Кто знает что за школа с изучением восточных языков, на Святошино.Реально ли туда попасть 4 и 8 класс и стоит ли .Может кто водит туда детей,какие отзывы.Спасибо
Специфіка східних мов така, що краще починати з першого класу, особливо китайську. Коли до дочки у 4-му класі на уроки японської прийшла на заміну молода вчителька одразу після інституту, то виявилось, що діти місцями знають мову краще ніж вона.
Щодо самої школи. Школа середня за рівнем загальної підготовки, але мови дають дуже непогано, як східні (тут я орієнтуюсь на зовнішні оцінки), так і англійську (це я можу сам оцінити). Негуманітарні предмети дають погано, доводиться регулярно рихтувати фізику і математику, бо виявляю, що дитина не знає елементарних речей, хоч і отримує цілком задовільні оцінки. Зараз начебто трохи стихло, але декілька років тому у школі йшла тиха "війна". Не знаю хто і за що воював, але це заважало всім, дітям у першу чергу.
P.S. Дочка і двоє племінників вчаться з першого класу, тож я пройшов у цій школі повний курс виживання
Извините, пожалуйста, за реплику, но мой Вам совет - пускай дети хотя бы один европейский нормально выучат. Не со словарем.
У цій школі англійську дають теж з першого класу і на дуже непоганому рівні.
В ответ на: А одну школу в Киеве, где учат сразу 8 языков!!! я знаю. Родители отдают туда детей и страшно пруться от этого. Вопрос только в том чему там детей научат?
IMHO, вчити другу-третю і так далі іноземну простіше, ніж одну.
4 класник уже вчить дві мови і не погано виходить,чули що є набір з 6 класу?Тобто приходять діти такі як він з нуля,а не вливатися в колектив ,де вже всі багато чого знають.Ну і після школи існує при школі інститут східних мов,куди потім можна вступити?Хотілося б взнати про це
В ответ на: 4 класник уже вчить дві мови і не погано виходить,чули що є набір з 6 класу?Тобто приходять діти такі як він з нуля,а не вливатися в колектив ,де вже всі багато чого знають.Ну і після школи існує при школі інститут східних мов,куди потім можна вступити?Хотілося б взнати про це
На жаль, я нічого не знаю про такі класи, оскільки мені це було не актуально і я не цікавився. Щодо інституту, то дочка категорично не хоче йти в нього, тому я теж не цікавився деталями. Простіше буде сходити в школу і все дізнатись безпосередньо у керівництва.
Якщо школа таки оголошує такий набір, то напевне під це буде розрахована і спеціальна програма для таких учнів. Але якщо з нуля в середовищі учнів, які вивчають мови з першого класу, то ІМХО, буде важкувато. Мої діти вивчають у цій школі арабську мову, рівень досить пристойний. Оскільки я арабською не володію, то спираюсь на оцінки викладачів арабського центру. До речі, якщо цікавить вивчення саме арабської мови, то може порекомендувати звернутися до цього центру. Там відкриті безкоштовні курси для всіх бажаючих.