міняв фільтр кожні 10к, як і масло. Може його після кожної поїздки міняти треба було? Коротше, проблема є, у багатьох, тому відмазки: "то у вас плахой фільтр ілі вентілятор" - ну це дитячий садочок. Є проблема і вона в електриці. Звісно, що рено визнавати нічого не буде і буде винен фільтр, погане повітря, прибульці з марсу, але тільки не тупість своїх інженерів.
P.S. і це ще я не розказував як міняти лампу у лівій передній фарі. Там і праву поміняти - той ще квест, але ліва - ціла епічна історія зі зняттям акумулятора. Ну хоч бампер не довелось знімати, вже добре:)
У меня на саманде тоже такая же проблема была которую пришлось решать перепайкой
...
міняв фільтр кожні 10к, як і масло. Може його після кожної поїздки міняти треба було? Коротше, проблема є, у багатьох, тому відмазки: "то у вас плахой фільтр ілі вентілятор" - ну це дитячий садочок. Є проблема і вона в електриці. Звісно, що рено визнавати нічого не буде і буде винен фільтр, погане повітря, прибульці з марсу, але тільки не тупість своїх інженерів.
P.S. і це ще я не розказував як міняти лампу у лівій передній фарі. Там і праву поміняти - той ще квест, але ліва - ціла епічна історія зі зняттям акумулятора. Ну хоч бампер не довелось знімати, вже добре:)
У меня на саманде тоже такая же проблема была которую пришлось решать перепайкой
Я на Ланосе перепаивал. В нашем Рено клубе( круг родственников и друзей). 2 шт третьих Мегана. 1 шт третий Сценик. 1 шт второй Сценик ,2шт вторых Мегана. 3 шт . Символа. В среднем машины 2008 го года. Пробегом среднем около 200 ккм. Проблем с резистором нет ни у кого. Кстати тот Сценик 2 поколения по который я писал выше имеет год выпуска 2004 , пробег 280+ ккм. Ни с резистором вентилятора ни с приборкой проблем не было
...
Я на Ланосе перепаивал. В нашем Рено клубе( круг родственников и друзей). 2 шт третьих Мегана. 1 шт третий Сценик. 1 шт второй Сценик ,2шт вторых Мегана. 3 шт . Символа. В среднем машины 2008 го года. Пробегом среднем около 200 ккм. Проблем с резистором нет ни у кого. Кстати тот Сценик 2 поколения по который я писал выше имеет год выпуска 2004 , пробег 280+ ккм. Ни с резистором вентилятора ни с приборкой проблем не было
http://youtu.be/ujaUs1xDPDo, а у чоловіка моєї сестри теж сценік зараз є. 2006, 180к пробігу. Приборка вже перепаяна і знову почались глюки - на декілька секунд повністю все гасне, потім вмикається. І що з нею ще робити він не знає. В мене був 2007, з приборкою, тфу-тфу-тфу, глюків не було. Коротше моє імхо - електрика сценіка геморна.
, а у чоловіка моєї сестри теж сценік зараз є. 2006, 180к пробігу. Приборка вже перепаяна і знову почались глюки - на декілька секунд повністю все гасне, потім вмикається. І що з нею ще робити він не знає. В мене був 2007, з приборкою, тфу-тфу-тфу, глюків не було. Коротше моє імхо - електрика сценіка геморна.
Вы реально думаете, что это эксклюзивные проблемы Рено? Вот навскидку из того, что встречал недавно: https://www.drive2.ru/l/507103010141241813/ https://www.drive2.ru/l/497768431299330289/ (Орландо просто потому, что у меня такой. Конструктивно мало отличается от Опеля ибо тот же концерн.) Если поискать, то, думаю, подобные проблемы можно найти практически по любому производителю.
Ну хоч бампер не довелось знімати, вже добре:)
Для примера. Для замены ламп головного света с цоколем типа H4 частично откручивается бампер на i10. Замену ламп нельзя выполнить без демонтажа фар.