e-Golf 2018 року випуску (жовтень), проїхало 24К км (Європа). Поточний стан батареї від заводського - 96,4% (перевірялось ODBEleven - Engine 01 - High-Volt. Battery Abs Charge State).
Запас ходу після повного заряду 100% у попереднього власника - 214 км. Запас ходу після повного заряду 100% у мене - 240 км.
Схоже попередній власник був родичом Шумахера . Заряджав на 100%.
Думаю, спокійна людина проїде 260-280 легко при потребі, що в принципі співпадає з тестами на реальний пробіг.
Думаю, спокійна людина проїде 260-280 легко при потребі, що в принципі співпадає з тестами на реальний пробіг.
не так щоб вже геть легко, але реально, потрібно їхати не швидше 80км/год і 280 можна проїхати
Власники e-Golf 36Kwt підскажить - скільки зараз в умовах зими проізджає автівка? І вот бачу на деяких авто в продажу є електронне табло. мені наприклад воно більше подобається...чи реально його доставити і скільки це коштує?
Мужики з гаражів за пивом зійшлись у думці, що, якщо й брати електромобіль, то дизельний і обовязково на механиці
І вот бачу на деяких авто в продажу є електронне табло. мені наприклад воно більше подобається...чи реально його доставити і скільки це коштує?
В районе косаря денег.
Власники e-Golf 36Kwt підскажить - скільки зараз в умовах зими проізджає автівка? І вот бачу на деяких авто в продажу є електронне табло. мені наприклад воно більше подобається...чи реально його доставити і скільки це коштує?
+- 190 км на повній батареї
+- 190 км на повній батареї
Он так проедет при полном дубаре в салоне))
...вот уже сопли замерзли в носу..нет..не доест он свою колбасу.. ))
на 19 виставлений клімат і в мене тепловий насос є... абсолютно комфортно
на 19 виставлений клімат і в мене тепловий насос є... абсолютно комфортно
И сколько у вас показывает шорт терм расходомер при минус 3 снаружи? У меня 18-19 квт час и не ниже при минималтных 16 на климате, езжу задорно. Конечно не понимаю какого китаезы не поставили тепловой насос....
15-16
ще ж відстань разової поїздки теж важливо сьогодні проїхав 12 км по дорозі на роботу, показувало 19, поки проїхав ще 25км, вже 15,5