Не скажу за відбійник, але з огляду на фото пошкоджень, ремінь безпеки водія мігби врятувати. Це моя думка.
Не скажу за відбійник, але з огляду на фото пошкоджень, ремінь безпеки водія мігби врятувати. Це моя думка.
Пишут, что погиб пассажир. Оказывается это было такси.
Причем пассажир - действующий сотрудник полка особого назначения, ехавший на работу.
Так шо таксеру гайки
Причем пассажир - действующий сотрудник полка особого назначения, ехавший на работу.
Так шо таксеру гайки
Это тот, который бывший беркут?
При боковом ударе думаю вряд ли ремень помог
При бокових ударах ремені теж допомагають - значно зменшують ймовірність того, що хтось своєю головою зламає шию сусіду.
Так шо таксеру гайки
А если б ехал токарь то были б не гайки?
Наявність голови на плечах врятувала би від лиха. Шоста ранку, не впорався з керуванням?! Чи всю ніж за кермом, чи навалював...
При бокових ударах ремені теж допомагають - значно зменшують ймовірність того, що хтось своєю головою зламає шию сусіду.
Колись дивився цікаву передачу, де як раз розповідали про бокові зіткнення, і там була така тема що при різких бокових навантаженнях порушуються зв'язки між лівою та правою частиною головного мозгу, які не відновлюються.. якщо на форумі є медичні працівники - вони краще пояснять це, бо я не медик нажаль