та ну ладно! Пешик не изменил ни скорость, ни траекторию своего движения))
Правильно, пешеходов пропускать не нужно
В этом месте уже нет наземного пешперехода, только тропа для
В этом месте уже нет наземного пешперехода, только тропа для
А светофор вроде пешеходный, а не для
я правильно понимаю что на последней секунде видео свежая разметка для левой полосы противоречит 5.21.1 который там сверху висит?
я правильно понимаю что на последней секунде видео свежая разметка для левой полосы противоречит 5.21.1 который там сверху висит?
- той знак, що висить на останній секунді, як я розумію, говорить про те, що знаходиться далі, за ним (і не про ліву смугу?).
- той знак, що висить на останній секунді, як я розумію, говорить про те, що знаходиться далі, за ним (і не про ліву смугу?).
плохо видно, но вроде он там где-то на одном уровне с концом левой полосы. И разве за ним полоса тоже пропадает? Уступи дорогу для выезда на Телеги чуть раньше висит.
Я про той знак, що справа згори. По пам'яті - не пам'ятаю те перехрестя, та й я там виїжджаю "знизу" (їжджу по Теліги - по прямій).
Переглянув відео ще раз: Для усіх, хто їде по лівим смугам (другій, третій) - там висить тільки знак "Вступити дорогу". Знак "5.21.1. Кінець додаткової смуги руху" - висить як попередження для перших двох (чи для першої смуги). Він висить строго над ними, і до самої лівої смуги - не має відношення.
"Вступити дорогу"
Вступити можна в лайно, а знак "Дати дорогу".
Ухты, а что в таких пирожках дверь изнутри открывается? Тю, тогда это не интересно если оттуда может любой желающий сбежать