Конечно нельзя. Правильно тормознули. 5.16 "Напрямки руху по смугах". Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них.
И поповоду повоторов еще приписка: Знаки 5.16 і 5.18, що дозволяють поворот ліворуч з крайньої лівої смуги, дозволяють і розворот з цієї смуги
А также: 10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Ты нарушил 100%. Эти ситуации в любой автошколе объясняют. Либо ты купил права, либо плохо учился
В ответ на: "Ну незя. Знак так и называеться- НАПРАВЛЕННЯ руху по полосах.Тикы прямо!Так шо будэмо складаты протокол чи як?" Почти дословно цитирую одного сЭржанта. Имхо, разворот не запрещён.
В ответ на: Конечно нельзя. Правильно тормознули. 5.16 "Напрямки руху по смугах". Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них.
И поповоду повоторов еще приписка: Знаки 5.16 і 5.18, що дозволяють поворот ліворуч з крайньої лівої смуги, дозволяють і розворот з цієї смуги
А также: 10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Ты нарушил 100%. Эти ситуации в любой автошколе объясняют. Либо ты купил права, либо плохо учился
Чувак, в кировограде половина таких перекрестков Я прозрел когда там был. В результате понял что по правилам там никто не ездит, начал ездить по киевски. И понял - дао дорожного движения постигается в Киеве. Ибо после того как я поехал - кировоградчане, что сидели у меня в машине, спросили - все ли так ездят в Киеве? Я сказал что все. И узрели они - в Киеве страшно ездить. Отаке.