Маразм міцнішає, по одеській трасі, у бік Києва, між Митницею та Калинівкою, там де річка Стугна є спуск та підйом, так ось одразу на спуску, перед затяжним підйомом повісили знак 70 та камеру
Та тим камерам стільки років скільки я ту трасу знаю.
На Стугні дійсно свіжі - восени ще не було
Маразм міцнішає, по одеській трасі, у бік Києва, між Митницею та Калинівкою, там де річка Стугна є спуск та підйом, так ось одразу на спуску, перед затяжним підйомом повісили знак 70 та камеру
Та тим камерам стільки років скільки я ту трасу знаю.
Вони там перші з'явилися на трасі як її зробили. Ще автофіксації не було - в сторону Білої там одразу на посту штамповали.
Странно, в Днепре подняли, в Харькове не знаю, в Киеве понятно, лишний повод в доки заглянуть, нам бы харьковского мера
Час від часу камери знімають на "профілактику". Часто процес триває кілька місяців.
Час від часу камери знімають на "профілактику". Часто процес триває кілька місяців.
Не було їх там. Від БЦ до Києва було 5 камер, це - шоста
Не було їх там. Від БЦ до Києва було 5 камер, це - шоста
Сперечатися не буду. З 2014-го я в тому напрямку практично не їжджу. До того ж, згідно з WebArchive офіційного джерела
М-05 Київ - Одеса (у напрямку м. Київ) 38+825 70 км/год М-05 Київ - Одеса (у напрямку м. Одеса) 39+140 70 км/год
були додані між 07.02.2026 та 05.03.2026
2026 проходить без змін у швидкісному режимі
камери хоч не ставлять? Бо столичка їде під 100 без всяких знаків. На інших вулицях таке саме.
Біля авторинка частенько з феном стоять, я один раз відмітився там
2026 проходить без змін у швидкісному режимі
камери хоч не ставлять? Бо столичка їде під 100 без всяких знаків. На інших вулицях таке саме.
Біля авторинка частенько з феном стоять, я один раз відмітився там