Маразм міцнішає, по одеській трасі, у бік Києва, між Митницею та Калинівкою, там де річка Стугна є спуск та підйом, так ось одразу на спуску, перед затяжним підйомом повісили знак 70 та камеру
Та тим камерам стільки років скільки я ту трасу знаю.
На Стугні дійсно свіжі - восени ще не було
Маразм міцнішає, по одеській трасі, у бік Києва, між Митницею та Калинівкою, там де річка Стугна є спуск та підйом, так ось одразу на спуску, перед затяжним підйомом повісили знак 70 та камеру
Вони там перші з'явилися на трасі як її зробили. Ще автофіксації не було - в сторону Білої там одразу на посту штамповали.
Странно, в Днепре подняли, в Харькове не знаю, в Киеве понятно, лишний повод в доки заглянуть, нам бы харьковского мера
Час від часу камери знімають на "профілактику". Часто процес триває кілька місяців.
Час від часу камери знімають на "профілактику". Часто процес триває кілька місяців.
Не було їх там. Від БЦ до Києва було 5 камер, це - шоста
Сперечатися не буду. З 2014-го я в тому напрямку практично не їжджу. До того ж, згідно з WebArchive офіційного джерела
М-05 Київ - Одеса (у напрямку м. Київ) 38+825 70 км/год М-05 Київ - Одеса (у напрямку м. Одеса) 39+140 70 км/год
були додані між 07.02.2026 та 05.03.2026
2026 проходить без змін у швидкісному режимі
камери хоч не ставлять? Бо столичка їде під 100 без всяких знаків. На інших вулицях таке саме.
Біля авторинка частенько з феном стоять, я один раз відмітився там
2026 проходить без змін у швидкісному режимі
камери хоч не ставлять? Бо столичка їде під 100 без всяких знаків. На інших вулицях таке саме.
Біля авторинка частенько з феном стоять, я один раз відмітився там
там рибне місце, дуже часто клює)))
А на якій мові у тебе карта?
А на якій мові у тебе карта?
А ХЗ як той гугель малює. Половина Українською, половина російською.
вже два дні як на Вирлиці зявились продавці чупачупсів.
я вже почав переживати. думав може що сталося, що не бачу їх
в яку сторону?
Сьогодні іхав від дарницького мосту і далі на Обухів - нікого.
не було їх там ніколи. Це зовсім нові камери повісили. Я на них попався, коли так рівненько почав набирати швидкість перед підйомом. Камери навіть по формі не такі, які були встановлені раніше на цій трасі.
в яку сторону?
в сторону Борисполя, якраз за вигином дороги і входом в метро стоять, то теж буде рибне місце.
Сперечатися не буду. З 2014-го я в тому напрямку практично не їжджу. До того ж, згідно з WebArchive офіційного джерела
М-05 Київ - Одеса (у напрямку м. Київ) 38+825 70 км/год М-05 Київ - Одеса (у напрямку м. Одеса) 39+140 70 км/год
були додані між 07.02.2026 та 05.03.2026
+ Це під розворотунів з крутелицьких будинків у Хлепчі. Там навіть хотіли розворот під чи над трасою робити але камери дешевше.
Сьогодні іхав від дарницького мосту і далі на Обухів - нікого.