DimonDSV 15.04.2024 09:50 пишет: а де в Києві є магазин з екіпом де якісно порадять і допоможуть підібрати. я тільки відкриваю для себе світ двох коліс.
DimonDSV 15.04.2024 09:50 пишет: а де в Києві є магазин з екіпом де якісно порадять і допоможуть підібрати. я тільки відкриваю для себе світ двох коліс.
Жаби не плодити теми - продовжу тут. Міряли сьогодні шоломи. Showing nxr2 - сподобався, все круто. Ціна 550 уо. Shark d-skwal 3 - сподобався, зручний широкий візор ще і робить контрастну картинку. 250 уо. MT та LS2 - норм. МТ навіть більш зручним здався. Ціна 120-140 уо. Nolan N80 - скрипучий пипець. Чому всі їх хвалять - поки не зрозумів. 200 уо.
Чи є сенс гнатись за економією і брати МТ чи взяти Shark і не паритись? Shoei як перший шолом не готов.
-Виталя- 10.05.2025 19:30 пишет: Жаби не плодити теми - продовжу тут. Міряли сьогодні шоломи. Showing nxr2 - сподобався, все круто. Ціна 550 уо. Shark d-skwal 3 - сподобався, зручний широкий візор ще і робить контрастну картинку. 250 уо. MT та LS2 - норм. МТ навіть більш зручним здався. Ціна 120-140 уо. Nolan N80 - скрипучий пипець. Чому всі їх хвалять - поки не зрозумів. 200 уо.
Чи є сенс гнатись за економією і брати МТ чи взяти Shark і не паритись? Shoei як перший шолом не готов.
Я б взяв Шарк, звісно, якщо дозволяють доходи. У мене МТ, але йобрик - це мопед за вартістю та швидкістю.
-Виталя- 10.05.2025 19:30 пишет: Жаби не плодити теми - продовжу тут. Міряли сьогодні шоломи. Showing nxr2 - сподобався, все круто. Ціна 550 уо. Shark d-skwal 3 - сподобався, зручний широкий візор ще і робить контрастну картинку. 250 уо. MT та LS2 - норм. МТ навіть більш зручним здався. Ціна 120-140 уо. Nolan N80 - скрипучий пипець. Чому всі їх хвалять - поки не зрозумів. 200 уо.
Я б взяв Шарк, звісно, якщо дозволяють доходи. У мене МТ, але йобрик - це мопед за вартістю та швидкістю.
я взяв саме Shark d-skwal 3. зручно сів. достатньо вентиляції (користуюсь). пінок в комплекті. взяв чорний (який був). кажуть що жарко, але поки не відчув))
є мінус - коли прохолодно (до 15), то затемнений візор (хз як воно правильно називається) запотіває швидко. швидко й сохне, але в тянучках некомфортно.
DimonDSV 12.05.2025 09:52 пишет: я взяв саме Shark d-skwal 3. зручно сів. достатньо вентиляції (користуюсь). пінок в комплекті. взяв чорний (який був). кажуть що жарко, але поки не відчув))
є мінус - коли прохолодно (до 15), то затемнений візор (хз як воно правильно називається) запотіває швидко. швидко й сохне, але в тянучках некомфортно.
PS. знайшов. то називається - Тонований візор.
от на ньому і зупинилися - бо шое в ітозі сидить гірше. тепер шукаємо розмір - бо в мене не проблема, а в дружини xs. і, як завжди, не ходове не возять.
Мій досвід, що треба брати щось дешевше, якщо гроші є і, наприклад, задивляєшся на якийсь розфарбований Neotec 3. Купив собі недешевий Shoei, після першого сезону зрозумів, що це серйозно, захотів ще більш дороге, але вже поки не зноситься, новий не куплю, бо жаба)
Але в першу чергу, звичайно ж, питання в тому як воно сидить, це супер критично. З мого досвіду - більшість нормально не сидить і вибір на конкретну голову ніфіга не великий.
З іншим екіпом зробив все правильно, почавши з б.в. куртки за 3К гривень і наколінників, замість штанів, зрозумів що треба на який сезон і вже з часом купив все що треба таке як треба.