autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Пежо 107 зима аккумулятор (2/2)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Пежо 107 зима аккумулятор [Re: AkaFalcon]
      20 декабря 2018 в 16:26 Гілками

AkaFalcon 20.12.2018 14:56 пишет:

harald67 20.12.2018 14:55 пишет:

Сигналізація. Криворуко майстри АІСа втулили при продажі авто.

Ну от - колхоз
А кажеш нема куди Сирену відкрутити і нормальний акум поставити

А навіщо "збільшувати ентропію всесвіту"? Чим отой маленький Бош гірше. Все одно за ті ж 4-5 років помре.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P ***
41 год (25 лет за рулем),
С нами с 17.02.2009

Re: Пежо 107 зима аккумулятор [Re: harald67]
      21 декабря 2018 в 00:38 Гілками

Большей емкости дольше проживет, т.к. потерять, например, 20 А*ч для 60-ки будет всего треть емоксти, для 45-ки уже почти половина. Меньший аккум будет испытывать более глубокие разряды, чем более емкий, а это неполезно, особенно для кальциевых аккумов.
У меня с завода стояла "крона" на 36 А*ч, сдохла на вторую зиму намертво, не выдержала долгих простоев (замерз нафиг, 3 банки не подавали признаков жизни), после него стоит 62А*ч, сейчас ему почти 8 лет, живой, хотя емкость уже потерял процентов на 50.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Пежо 107 зима аккумулятор [Re: GreenMile]
      21 декабря 2018 в 10:30 Гілками

GreenMile 21.12.2018 00:38 пишет:

Большей емкости дольше проживет, т.к. потерять, например, 20 А*ч для 60-ки будет всего треть емоксти, для 45-ки уже почти половина. Меньший аккум будет испытывать более глубокие разряды, чем более емкий, а это неполезно, особенно для кальциевых аккумов.
У меня с завода стояла "крона" на 36 А*ч, сдохла на вторую зиму намертво, не выдержала долгих простоев (замерз нафиг, 3 банки не подавали признаков жизни), после него стоит 62А*ч, сейчас ему почти 8 лет, живой, хотя емкость уже потерял процентов на 50.

Тут є нюанси. У мене на сітроєні з заводу стояв якийсь іранський здається на 39 ач. Прожив 5 років при вкрай невдалому для аккума режимі експлуатації. Зараз вже 5-ий рік доживає 42 ач Бош. Ще живий. На субару рідний панасонік прожив трохи менше 5 років. В принципі такі терміни мене влаштовують. Коли аккум починає мене підводити, я його міняю, не намагаюся реанімувати. Отже щось переробляти - навіщо.
Але є інший бік справи. У мене сітроєн часто має денний пробіг у межах 5-10 км (дружина малого на секції возить). Із такими пробігами малопотужний генератор сітроєна більш менш порається із зарядкою приблизно 40 ач аккума. Якщо втулити 65 то він частіше буде недозарядженим. Чи не зашкодить це йому і не призведе до ще швидшого помирання?

Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
3 користувачів і 62 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 3375

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія