Київ зустрів мене ... просто зустів Радості не проявив, але і ворожості теж. А може я просто був ще сонний після ночі в поїзді і не помітив нічого. Ну, як би там не було, я в Києві. Тут інше життя. Виходжу з вагону метро неспішним львівським кроком, а всі довкола, мов після вистрілу стартового пістолета, кидаються вперед. Так... Тут інші темпи Оскільки сьогодні Покрови, я тільки ознайомився з об`ємом робіт, що мені треба буде виконати і попрямував до батька на роботу. Ось зараз сиджу в кріслі першого заступника директора і пишу ці рядки Киів, привіт!! Тільки що зателефонував Drunkard, повідомив, де зустріч. Буду, само собою. Так що завтра поговоримо!
... дык ага, быстро все бегают, и ты еще не видел, как ездиют. ... место и время встречи тут, танцуют все желающие. ... и есть предложение назначить еще одну встречу не за пивом, а за рулями, продемонстрировать Ростиславу сборище автомобилей с наклеечками-шильдиками, во Львове ж такого нету пока шо...
З одного боку я розумію, що інакше з тими відстанями київськими не справишся, але мені це не до вподоби! Такі гонки А стосовно ще однієї зустрічі - я за. Тим більше, як вияснилось, що вечарами попрацювати не дадуть - об`єкт здається під охорону Так що після 18 я вільний. Коротше кажучи - переговоримо завтра.
ЗІЖ А в інституті промислової власності хороший конект! Ще кращий, ніж у нас Напевно тут люди працюють, а не в інеті сидять