Вроде бы остановился , и даже пошел искать владельца, но т.к было надо на работу. Зафоткал и пошел дальше. Если владельцу надо помощь, стучитесь в личку. Для гугла
JDK 519 BMW
АІ1187НО Honda Хонда ДТП 17 декабря
Хонда с фото владельцем БМВ (евробляха)
Хонда с фото
это Хонда так чУдно припаркована?
Хонда с фото
Теж звернув увагу - то карма, нажаль не камаз з пречепом їхав.
А шо такоє!!! Мнє нада.
А шо такоє!!! Мнє нада.
та ніхто ж не проти - штраф "лопатой по стеклу"
UT4UEP налил коньяк за порядочное отношение к чужому
А шо такоє!!! Мнє нада.
А можна було просто ще правіше проїхати 100 м і у провулку спокійно залишити машину, яка нікому б не заважала. Хоча, з такою "кармою"...
Простите а в чем порядочность? ЧСВ свое на форуме демонстрировать? На интернет и фотки есть в рабочее время распыляться, найти ручку и бумажку номер телефона написать нету? Хондавод никогда ничего и не узнает Имхо.зачем нужны такие я-СВИДЕТЕЛи
Хонда с фото
Це нажаль не виправдовує водія, який в'їхав в нерухому перешкоду.
Простите а в чем порядочность? ЧСВ свое на форуме демонстрировать? На интернет и фотки есть в рабочее время распыляться, найти ручку и бумажку номер телефона написать нету? Хондавод никогда ничего и не узнает Имхо.зачем нужны такие я-СВИДЕТЕЛи
Може ще власноруч зартимати порушника, викликати поліцію і не відпускати до їх прибуття?
Ну давай еще набрось гениальных идей. Пострадавший уже вышел на связь? Кто нибудь что нибудь кроме этой темы сделал?
Ну давай еще набрось гениальных идей. Пострадавший уже вышел на связь? Кто нибудь что нибудь кроме этой темы сделал?
А вы зачем Г на вентилятор набрасываете? Не с той ноги встали?
Хонда с фото
І вчителем української мови за кермом! P.S. Якщо авто припарковане не за ПДД - дозволяється його вдарити?
P.S. Якщо авто припарковане не за ПДД - дозволяється його вдарити?
Водію дозволяється припаркуватись не за ПДР? Ні. Штраф за це повинен бути? Так. Він його отримав? Ні. Дозволяється вдарити авто яке стоїть не за ПДР? Ні. Штраф за такий удар повинен бути? Так. Він його отримав? Ні.
Я бачу гармонію... )
Я бачу гармонію... )
Невідворотність покарання.
Я бачу гармонію... )
Але дехто чомусь вважає, що покарання повинно бути тільки тому, хто вдарив, а не рагулю паркованцю. Інколи їдеш і думаєш, треба силовий каркас по колу, та газанути, щоб деякі навчились нарешті, виходячи з машини, спочатку подивитися, а чи не запарковались вони як
Я бачу гармонію... )
Але дехто чомусь вважає, що покарання повинно бути тільки тому, хто вдарив, а не рагулю паркованцю. Інколи їдеш і думаєш, треба силовий каркас по колу, та газанути, щоб деякі навчились нарешті, виходячи з машини, спочатку подивитися, а чи не запарковались вони як
У меня тоже иногда когда возле радиорынка проезжаю такие мысли есть - купить какой-то корч и проехаться прочухать всех быдлоприпаркованных там