Доброго дня. Є можливість взяти під виплату Ланос пікап, в дуже нормальному стані, гляжений, пробіг близько ста тисяч, газ-бензин (родича). Питання до шановної публіки - де і як знайти роботу під таку машину??? Особливо цікавить досвід власників схожих авто, як позитивні так і негативні моменти. Поруч є крупна агрофірма, яка в СЕЗОН!!! користується найманний автотранспортом, платить достойно!!! але, сезон, самі розумієте. Тому цікавить питання цілорічного використання данного типу авто. Всям дякую. Дуже прошу відписуватися по темі, не переходячи на ланосавно і т.д.
Такими машинами пользуются многие интернет магазины. Новая почта. Вообщем все что связано с доставками мелкой техники запчастей и так далее. Зайдите например на ворк уа и посмотрите какие есть предложения для Вашей машины
Кстати да... доставки типа Новой Почты, Миста, крупные интернет магазины вроде Экзиста или Мэйкаппа... есть «в каждом селе»
Дякую, також даю ще одну вводну - живе НЕ в місті, тому все вищеперечислене майже відпадає. В ідеалі, звичайно, працювати на якусь компанію, але як практично таке реалізувати??? В любому випадку прислуховуюсь до всіх.
никак... такие машинки только под мелкие доставки...и то их нишу заняли обычные универсалы...
Ну тут вопрос - есть ли рядом райцентр где может найтись работа, для такой машины. Думаю для начала промониторить работу, а уже потом думать о машине
знайомий на схожому авто - а саме таврії будці - кілька років возив молочку торговим агентом, наче був задоволений. ще такого ж типу пиріжок привозить нам на офіс воду - правда там вже по ходу вбиті аморти і пружини від ненормованих навантажень а взагалі, навіть живучи в селі, можна мати роботу типу торгового агента з базою в місті, але районом роботи біля дому - тоді об'єм ніколи не буде зайвим для загрузки купи товарів
Думаю для начала промониторить работу, а уже потом думать о машине
Занимаясь грузоперевозками, именно такой принцип вывел для себя: Во-первых находится работа, и только во вторую очередь - приобретение машины (под конкретные требования).
грузовик покупается под работу, а не так, что сначала грузовик - и бегаешь с высунутым языком в поисках загрузок
Всім дякую за відповіді, для мене дуже важлива думка кожного! Живу в райцентрі. Дальше. Як уже писав вище, на сезон (посівна-уборка) машинка буде забезпечена роботою, я в цьому році спробував домашньою Таврухою - то був дуже задоволений. Фірма бере в аренду авто і плотить за км (ставить ЖПС) Але в мене такий підхід - має бути робоча машина, для конкретної роботи. Рік на рік не приходиться, розцінки також плавають, та й "влізти" на ту роботу чи получиться чи ні - теж питання. Тому цікавить думка, власників таких авто, хто як, де і коли.