тому і раджу спробувати зв'язатись самостійно з менеджментом готелю, який сподобався и вирішити питання в обхід туроператора - це зараз не проблема!
да, как это технически выглядит, чтобы на операторе остался самолет и трансфер?
бронируем напрямую отель, покупаем билеты у туроператора, заказываем такси по прилету и в отель
но лучше ответить на вопрос, который я задавал -он самый актуальный из всего этого набора букв
искать family suite, в них обычно 2 adutls + 2 kids, плюс многие отели разрешают вселение до 5 человек (для пятого ставят extra bed) но зачастую два стандартных номера будут таки дешевле
family есть почти в любом отеле
есть еще connect - два номера стандарта с одной входной дверью, идеальное решение, но вот именно их надо поискать.
ні, придбати через туроператра в тебе не вийде найдешевший номер - він не доступний для бронювання у випадку із конкретним готелем, що я згадував. але там реально в дитячій кімнаті двоспалка і односпалка - легко троє дітей розмістяться з комфортом! чи дрібну саму дитину на односпалку і двох з дружиною на двоспалку - відстань між кроватями з півметра - кімната невеличка!
я в минулому році хотів сам полетіти - в готелі цей номер мені на 2+1 продавали за $100 на добу + переліт я шукати не вмію та всього за пару місяців до вильоту взнавав + трансфер туди-сюди (доречі, ніяких проблем у Туреччині із цим немає - хочеш їдь на Таксі за $100, а хочеш по $10 з особи на автобусі - все гуглиться досить легко)... коротше, у мене те на те вийшло з пакетним від туроператора плюс куча геморою, як на мене - перельоти, трансфери....
але якби у мене була ситуація як у ТС і ціна питання мінімум $1 000 (і щось мені підказує, що може навіть більше) я б, напевне, заморочився...
зі: це просто думки в голос. нікому не нав'язую своє бачення
ТУ ТС: який вік дітей? яка дата виїзду? скільки ночей? (спробую пошукати щось)
бронируем напрямую отель, покупаем билеты у туроператора, заказываем такси по прилету и в отель
Тут є один не дуже певний момент - щодо замовлення авіаквитків у туроператора - а точно продасть, чи скаже - на бажані дати усе продано (разом із турами). Ну і таксі з аеропорту до отелю і взад може 200-300 доларів коштувати. У підсумку (з урахуванням ще й індивідуального бронювання отелю) можна переплатити навіть порівняно із купівлею через туроператора 2-х окремих номерів.
не потрібно фантазувати - треба взяти і порахувати... перед цим, звичайно, доведеться порити інет трохи і посписуватися з різними людьми! ще один момент - переважно спілкування буде вестися англійською - дуже рідко хто російською володіє... і, з мого досвіду, навіть якщо знайшов російськомовного - прайс в півтора-два рази буде завищений! "свого" наІпать - то святе! будьте уважні!
Тут є один не дуже певний момент - щодо замовлення авіаквитків у туроператора - а точно продасть, чи скаже - на бажані дати усе продано (разом із турами). Ну і таксі з аеропорту до отелю і взад може 200-300 доларів коштувати. У підсумку (з урахуванням ще й індивідуального бронювання отелю) можна переплатити навіть порівняно із купівлею через туроператора 2-х окремих номерів.
не рисуем штрашилки там, где их нет билеті туроператор официально продает на сайте. также есть куча агрегаторов, где можно с пересадкой в Стамбуле улететь, при желании. такси уже давно не стоит таких денег, если это не бодрумовское направление
такси уже давно не стоит таких денег, если это не бодрумовское направление
таксі для грубого підрахунку 1 км=$1
не потрібно фантазувати - треба взяти і порахувати... перед цим, звичайно, доведеться порити інет трохи і посписуватися з різними людьми! ще один момент - переважно спілкування буде вестися англійською - дуже рідко хто російською володіє... і, з мого досвіду, навіть якщо знайшов російськомовного - прайс в півтора-два рази буде завищений! "свого" наІпать - то святе! будьте уважні!
мы тут можем долго лдискутировать и фантазировать, но нет отправных данных - даты вылета, срок и БЮДЖЕТ))) все остальное мелочи
Я не фантазую - я робив подібні спроби. Виходило дорожче. Щодо мови спілкування також не все так просто - у отелях, які мене цікавили, англійською менеджмент володів не набагато краще, аніж російською. От німецькою - добре, але я її не розумію.
такси уже давно не стоит таких денег, если это не бодрумовское направление
таксі для грубого підрахунку 1 км=$1
это сильно грубо. в прошлом году были варианты 50 до Алании, сзади Алании по 75 доллярив конкуренция, аднака
коротше, хто шукає - той завжди знайде!
погодься, що з розкладом ТС самому їхати буде відчутно дешевше... тим більше, якщо вже зараз зайнятись пошуками і за пару тижнів закрити питання
коротше, хто шукає - той завжди знайде!
погодься, що з розкладом ТС самому їхати буде відчутно дешевше... тим більше, якщо вже зараз зайнятись пошуками і за пару тижнів закрити питання
на рахунок дешевше - не скажу, я не знаю бажалок))) те, що бачу, стартує від 150 кгрн запити в готелі не давав, квітки від 200 долл
150К это за какой период? Нам на самом деле насчитали за неделю около 2,5К евро. Тут вопрос в том, что нафига мне два номера, если детям от трёх до семи лет и никто из них не будет спать отдельно, скорее даже отдельных кроватей столько не нужно. А номера с тремя кроватями продать не могут на семью.
150К это за какой период? Нам на самом деле насчитали за неделю около 2,5К евро. Тут вопрос в том, что нафига мне два номера, если детям от трёх до семи лет и никто из них не будет спать отдельно, скорее даже отдельных кроватей столько не нужно. А номера с тремя кроватями продать не могут на семью.
я всегда считаю две недели первая половина июня, пять звезд. на выходе фэмели сьюты - один номер, все с кроватями, имеются ввиду на всех членов семьи
посмотрите отель Pegasos Royal/Resort в Алании. их формат семейных номеров похож на то что вы описали
я всегда считаю две недели первая половина июня, пять звезд. на выходе фэмели сьюты - один номер, все с кроватями, имеются ввиду на всех членов семьи
я понимаю, что детям недели мало, но я взвою от безделия за две недели. если будет вариант, может десять дней возьмем
я понимаю, что детям недели мало, но я взвою от безделия за две недели. если будет вариант, может десять дней возьмем
я говорю только о том, что для понимания стоимости тура необходимы как минимум три вещи - состав, сроки, бюджет. цены сильно разнятся на начало, середину и конец сезона
про такси.. "А, вас пятеро.. так надо 2 такси!".. ехать нам было 3 км.. в Ларнаке. 4.5 общественным транспортом, дети бесплатно, ожидание до 30 минут, расписание на сайте
мы с дедушкой ездили отдыхать, получалось в формате 3 взрослых + 2 детей, да, все отели предлагали 2+3, либо 4+1 в результате сняли 3х комнатные апарты на 2 спальни, малой всё равно с нами спал, а дедушка храпит, да.. поэтому кто-то в гостинной тоже ночевал или тот же дедушка, или дочь под теликом. был вариант ваще виллу снять на десять человек... ненамного дороже, но к морю только ездить...