аутбек и туарег не потянут лес, там клиренс - основное требование.
Также, спрашивали про блокировки и понижайки - нет, не пользуюсь этим, они не нужны. Главное достаточный клиренс, так как машины едут по снежным лесным дорогам гуськом, и колея довольно глубокая.
Прадик 150 - мейби, но не влезет в бюджет. Такую машину мне уже будет жалко царапать ветками, да и 80% дней в году она просто будет стоять под навесом, что тоже не совсем рационально имхо..
Новый паджеро спорт... О да, я тестил его... Супер мне понравился, он действительно прибавил в комфорте и плюшках.. Но, аналогично с прадо 150м - не в бюджете.
Главное достаточный клиренс, так как машины едут по снежным лесным дорогам гуськом, и колея довольно глубокая.
Я в принципі теж мисливець, то розумію про що Ви. проїхати до 250 КМ на полювання асфальтом ( під самим Києвом або дуже дорого або нема звіра, тому залишається Чернігівська, Житомирська, Черкаська області), потім по лісі розвезти на номери / загонщиків, за день це по лісових дорогах ще 10-50 км може назбиратись. Так щоб машина була одночасно і дуже прохідна по бездоріжжю і комфортна на трасі бути не може, бо для бездоріжжя треба великий хід відвіски і кліренс, для траси навпаки... Як на мене то Паджеро Спорт норм варіант що вже є, принаймі машина знайома, а купити б.у. дизеля в хорошому стані не просто. Шумку в дверні карти, багажник і т.д... Якщо і вибирати щось дизельне то звісно Прадо. Як дешевшу альтернативу можна розглянути Lexux RX, а уже по бюджету що виділяється на авто вибирати по стану машини і року. Іноді 2005-2010 року авто може бути в значно кращому стані ніж 2010-2015. Прадо дизельних є, Lexus RX має прості бензинові мотори, газифікуються елементарно. Тоурег 3.0 TDI варіант норм, мотори живучі, та інших нюансів в обслуговуванні цих авто багато.
Клиренс у Туарега с пневмой (без пакета Terrain Tech) - до 285 мм, с пакетом - 300 мм. Мало? У каких авто больше?
А почему именно дизель?
в минулу вилазку на полювання я не дотягнув до того місяця де застряг лк105 ліфтований десь до 50см з колесам як в КрАЗа рівно 10 кроків але я сам виїхав задом і втік відти нафіг, а його лебідкою втягували... короче класика - чим кручє жип тим дальше ... за трактором
я не міряв який в мене кліренс рулєткою але хватає з головою хоча в мене нема ТТ і ще спортпакет але усадити десь туарег в лісі то треба постаратися, в мене ще ніразу не виходило, ніхто мене а ні тягнув ні штовхав зате на асфальті і по 3000 в один бік всі ті запропоновані ніби конкуренти нєрвно курять, як по комфорту так і по скорості з расходом
Главное достаточный клиренс, так как машины едут по снежным лесным дорогам гуськом, и колея довольно глубокая.
Як на мене то Паджеро Спорт норм варіант що вже є, принаймі машина знайома, а купити б.у. дизеля в хорошому стані не просто. Шумку в дверні карти, багажник і т.д..
Аналогичного мнения, если нет бюджета на Прадо, то лучше довложить в Спорт. Шумка, подвеска, колеса и т.д и будет Ляля!
в минулу вилазку на полювання я не дотягнув до того місяця де застряг лк105 ліфтований десь до 50см з колесам як в КрАЗа рівно 10 кроків але я сам виїхав задом і втік відти нафіг, а його лебідкою втягували... короче класика - чим кручє жип тим дальше ... за трактором
я не міряв який в мене кліренс рулєткою але хватає з головою хоча в мене нема ТТ і ще спортпакет але усадити десь туарег в лісі то треба постаратися, в мене ще ніразу не виходило, ніхто мене а ні тягнув ні штовхав зате на асфальті і по 3000 в один бік всі ті запропоновані ніби конкуренти нєрвно курять, як по комфорту так і по скорості з расходом
А я на Пежо 207 ни разу не застрял, а на Эльке было дело. Выходит пыжик круче? Все дело в собственной планке дозволенного. Но по ходу тс знает эту тему. Ничего не имею против туарега Но Прадо круче!
Клиренс у Туарега с пневмой (без пакета Terrain Tech) - до 285 мм, с пакетом - 300 мм. Мало? У каких авто больше?
ездил на таком АBT. Думаю пойдет т.к. в горах карабкался весьма достойно
я не міряв який в мене кліренс рулєткою але хватає з головою хоча в мене нема ТТ і ще спортпакет але усадити десь туарег в лісі то треба постаратися, в мене ще ніразу не виходило, ніхто мене а ні тягнув ні штовхав
Це добре коли мисливці знають межу прохідності свого авто. Мене за сезон полювання теж ніразу не штовхали, не тягнули, і авто при цьому має реальних 9-10 сантиметрів кліренс. Та наприклад у цю неділю ( остання неділя січня) я з асфальту нікуди не зїжджав. Якщо по суті то Прадо дійсно буде краще за інші варіанти на полюванні. Тільки дизельних не думаю що надто багато в продажі. Бензинові норм, та витрата палива 15 літрів не надто радує, зато на газу - халява. Ще момент по Прадо, на задніх сидіннях 3-їм стандартним чоловікам місця мало, оптимально 2, їхали ми якось в прадо на полювання втрьох немаленьких ззаді то плечі не поміщались.
Ще момент по Прадо, на задніх сидіннях 3-їм стандартним чоловікам місця мало, оптимально 2, їхали ми якось в прадо на полювання втрьох немаленьких ззаді то плечі не поміщались.
Слухайте, ну це ви мабуть всі три - Вірастюки по комплекції Бо у Прадо по ширині якраз все в порядку. Принаймні в цьому класі Те що може сидушки загалом незручні, ну то це інша справа
Якщо по суті то Прадо дійсно буде краще за інші варіанти на полюванні. Тільки дизельних не думаю що надто багато в продажі. Бензинові норм, та витрата палива 15 літрів не надто радує, зато на газу - халява.
Я, окрім свого туарега, частенько полюю на Lexus GX такого ж 2013 р.в.. Буваю і на асфальті і на полі і в лісі і за кермом і збоку і заду і 200-300км в один кінець ... як раз на газу і з гідрою. Одним словом - маю нагоду ретельно порівнювати як воно в чужих руках товще чи ні прямо таки в онлайні пересаджуючись часто з машини в машину
Так от не бачу там жодних переваг крім однієї це розмір багажника Все інше в мінус в т.ч. і витарата пального хоч і на газу. В лісі і на полі ще можна десь там посперечатися - плюс мінус те на те Але на асфальті ... Я б ніколи з ним не помінявся в якості універсальної машини навіть заради багажніка і дешевших ЗЧ.
оно прям вот так не получается, у меня критерии схожие , смотрю сейчас в сторону ф150 3.5 экобуста по трассе классный.
А почему именно дизель?
Газ не хочу. Бензин дороже. Личные предпочтения, в общем.
А почему именно дизель?
Газ не хочу. Бензин дороже. Личные предпочтения, в общем.
Как раз машина не на каждый день, да ещё под такие задачи, лучше бензиновая, ИМХО. Отказоустойчивость (и комфорт) в данном случае побеждает экономию. Плюс на стоимости как самой машины, так и ремонта/обслуживания отобьётся удорожание топлива (если суммарные пробеги небольшие). Единственное преимущество дизеля - запас хода, но на вылазках это решается парой канистр. Ну, как мне кажется. А халдекс на Вольво - весьма и весьма. Но опять же я бы брал бензинку и не малолитражку.