Подниму тему. Вчера вынужденно ехал там, за последние, наверное, полгода прогресса нет вообще. Тыняются трое работяг в жилетах, курят, переносят инструменты с места на место. Это при то, что ремонт направления к мосту Метро визуально очень далек от завершения, в сторону Левобережной делать даже не начинали. Насколько я помню, предполагалось завершить ВЕСЬ ремонт в июле 2019. Что там вообще происходит и какие перспективы? Очередной вечный ремонт им. боксера?
Там оказывается под покрытием конкретный ремонт. С уровня дороги не видно. Походу делают не на от...сь 1 источник второй
"ремонтують за унікальною технологією" - не подобається мені слово "унікальна". )
"ремонтують за унікальною технологією" - не подобається мені слово "унікальна". )
Наскільки я розумію, вона "унікальна" тільки для України. Єдине не знаю, що за компанія "Давідаг" згадується Вечіркою, окрім посилань на той самий прес реліз, знайшов про неї згадки 2012-го року у білорусів. Думаю, що там якась варіація назви "David AG", яких до біса.
Наскільки я розумію, вона "унікальна" тільки для України. Єдине не знаю, що за компанія "Давідаг" згадується Вечіркою, окрім посилань на той самий прес реліз, знайшов про неї згадки 2012-го року у білорусів. Думаю, що там якась варіація назви "David AG", яких до біса.
Знайшов те що потрібно відразу. доречі логотив DSi наче присутній
доречі логотив DSi наче присутній
Дякую Фірма солідна, взагалі тепер зрозуміло, чого вони там вовтузяться.