ага, бачу. це все в ст. 279-1 Кодексу винесли хочеться таки Постанову ще побачити
Да! Все как и было..
В самому управлінні на вул. Зеленій сказали, що прийде поштою власнику авто!
Да! Все как и было..
Ну и что из этого фото понять можно? За что штраф?
В самому управлінні на вул. Зеленій сказали, що прийде поштою власнику авто!
Недели две подобная корреспонденция ходит только по Киеву. Так что, есть минимум месяц на расслабон.
Да! Все как и было..
Я выложил только 1 фотку. Там много фоток с разных сторон, и одна со знаком (но толком мое авто не видно)
Там несколько фото, вот одно из них
Там несколько фото, вот одно из них
Ну да, информативно, также как и первое. Чего, в принципе, и следовало ожидать.
Да! Все как и было..
Я выложил только 1 фотку. Там много фоток с разных сторон, и одна со знаком (но толком мое авто не видно)
а оспаривать надо в киевском суде? думаю можно отменить, если не лень возиться конечно.
Ну да, информативно, также как и первое. Чего, в принципе, и следовало ожидать.
Да все там информативно и понятно, но фото чужие выкладывать не буду.
...
а оспаривать надо в киевском суде? думаю можно отменить, если не лень возиться конечно.
Без понятия! Фотка со знаком только одна - ее выше выложили! Остальные фотки - вокруг авто с номером машины. И все. Если б я не знал, где стоял, но стороннему человеку не понять будет, почему авто нарушило правило парковки. Хотя, если сопоставить фото со знаком с фото с авто, то можно увидеть идентичную табличку на доме - но будет ли это доказательством в суде - хз..
Хе-хе, ця ж вулиця у 1990і
Маю визнати, що на вулиці Коперніка відчуваються сильні традиції паркування уздовж тротуару, ще довго треба буде відвикати водіям.
Будете звертатися до адвокатів, щоб спробувати скасувати адмінштраф?
25 лютого 2019 року Галицьким районним судом міста Львова було винесене рішення у справі №461/9746/18. Суд скасував постанову інспектора з паркування Управління безпеки міста Львівської міської ради про накладення штрафу.
Судом було встановлено, що докази надані суду, які стали підставою для винесення постанови, а саме фотографії не фіксують, що транспортний засіб знаходився в зоні дії знака 3.34 «Зупинка заборонена». Оскаржувана постанова містить дані про марку і модель приладу фото фіксації, однак не містить відомостей про його серійний номер.
Якщо в суд подавати тільки у Львові - то ні, бо я скоро буду повертатися до Києва. Не встигну
Я думаю, що апеляцію можна подати лише в місцевий суд, але я можу помилятися.
Апеляційна скарга на постанову про притягнення до адміністративної відповідальності (далі – скарга) подається до апеляційного суду через місцевий суд, що виніс оскаржувану постанову (ст. 294 КУпАП). Строк її подання – 10 днів із дня винесення місцевим судом оскаржуваної постанови.