не знаю, сидел в сарае за собой, норм, вполне норм. кому то мелкому так даже разгуляйся.
Так там сзади все так же места мало
не знаю, сидел в сарае за собой, норм, вполне норм. кому то мелкому так даже разгуляйся.
Еще мега плюсом вижу отличный клиренс и закос под кросс, не знаю как у них єто называется - еще б полный привод.
Так там сзади все так же места мало
Еще мега плюсом вижу отличный клиренс и закос под кросс, не знаю как у них єто называется - еще б полный привод.
А шо там з кліренсом? Форд до нас їде на звичайній європідвісці. +- 135 мм
...
Та там у них есть фокус кросс чи как-то так Поднятый немного иив пластиковом обвесе
Да. десь так. Але поки що вистачає, по бордюрам не лажу. Траса Київ-Пірятин-Суми, без проблем. Той, шо не звичаний із кліренсом побільше, називається Ектів. І коштує трохи більше за інших. Від 689996грн за Вагон, до 740070грн за Вагон. Ну і плюс допи. Той шо не звичайний Універсал, коштуватиме десь під 30к євро. Але сімейний авто, що "валить", дуже цікаво буде потестувати. Але про нього навіть інформації нема на сайті Віннера. Тільки те, що там можна ставити "Бензиновий Ford EcoBoost 1,5 л (182 к. с.) з автоматичною коробкою передач"
...
Та там у них есть фокус кросс чи как-то так Поднятый немного иив пластиковом обвесе
Дааа, это он, Актив называется я уже глянул. Доступен от 670 с чем то, в довольно не плохой компановке. Клиренс там норм, не мерял но дето так 16-17 есть может больше даже.