речь о том, что надо смотреть по конкретному мотору на сколько его можно раздуть. они все 4 цилиндра и 2л, а вот мощность разная
речь о том, что надо смотреть по конкретному мотору на сколько его можно раздуть. они все 4 цилиндра и 2л, а вот мощность разная
Та вже зрозумів, що ти початково питав саме про bmw F30 і оця цитата
Є дві версії, сток 184 та 252
стосувалась саме трійки.
Я ж приплів американського X2 28i, де ймовірно йде B48A20O1 на 228 к.с. Цікаво починаючи з якої модифікації в них йде інша поршнева:
п.с. перепрошую, щоб не виглядати рагулем - B46A20O1 ))
в общем ясно, что надо искать грамотных тюнеров, а не вот это вот все
Треба відразу брати N55/B58 і не морочити собі голову дурницями.
Треба відразу брати N55/B58 і не морочити собі голову дурницями.
я тоже пока придерживаюсь такого мнения. просто найти живую 340/540 за подъемные для меня деньги - нереально, а конкретно мой экземпляр прямо вау по состоянию, но простой мотор и комплектация. можно конечно ретрофитнуть и чипануть, но...
До питання про тюнінг Є X3 M40i 24 року. Хочу зробити st1. На попередній машині з B58 сам знімав DME, відправляв на розблокування і прошивав MG Flasher. Тут є сажовий (OPF), вже складніше, плюс хочу ще підсилити гальма. Тому планую зробити все в одномі місці щоб не заморочуватись. Може хто може порекомендувати компанію по тюнінгу?
Мені вистачає навіть 170 коней та 1.6 мотора) До сотні їде менше 10 секунд, по трасі обгони до 120 без питань. Я пересів з Golf 2.0 tdi, так ось динаміка дуже схожа, що у місті що по трасі.
Думки робити чіп відпали, для мене це велика сімейна машина, де багато місця, якісний салон и класна шумка. Ну і з адекватною вартістю утримання та витратою палива.
Мені вистачає навіть 170 коней та 1.6 мотора) До сотні їде менше 10 секунд, по трасі обгони до 120 без питань. Я пересів з Golf 2.0 tdi, так ось динаміка дуже схожа, що у місті що по трасі.
Думки робити чіп відпали, для мене це велика сімейна машина, де багато місця, якісний салон и класна шумка. Ну і з адекватною вартістю утримання та витратою палива.
яка витрата?
За весь час якщо міряти баками то 9-10 при середній швидкості 30-32 км/г. Це 70% місто. По трасі від 6 (100) до 8 (140).
До питання про тюнінг Є X3 M40i 24 року. Хочу зробити st1. На попередній машині з B58 сам знімав DME, відправляв на розблокування і прошивав MG Flasher. Тут є сажовий (OPF), вже складніше, плюс хочу ще підсилити гальма. Тому планую зробити все в одномі місці щоб не заморочуватись. Може хто може порекомендувати компанію по тюнінгу?