Зразу вибачаюсь можливо не там де потрібно створив тему
а чи є серед автоюашників співробітники міграційної служби чи може хтось пояснити щодо законів постанов і всього іншого зв'язаного з паспортами громадянством і тд і тп
а то запропонували роботу через певний період в Центрі надання адмін послуг а я сиджу читаю ці закони і трохи ні бум бум
Нащо ті закони? Папірець узяв, папірець віддав, премію та надбавки отримав
Нащо ті закони? Папірець узяв, папірець віддав, премію та надбавки отримав
Не скажи. Якщо ТС йде туди "з нуля" і ніде досі не був до цього причетним то йому дуже не солодко там прийдеться. В його випадку йому дійсно потрібен "репетитор". Або було б добре домовитись про "стажування", безкоштовне, просто походити на подібну роботу і відчути її. ТС-у удачі в пошуках
а то запропонували роботу через певний період в Центрі надання адмін послуг а я сиджу читаю ці закони і трохи ні бум бум
Ну так и не лезь туда. Зачем? В другом чём-то бум бум, или тоже нет?
ты знаешь регион в котором ТС живет? И ситуацию там с работой? Так вот, госслужба в таких местах это суперпредложение.
ты знаешь регион в котором ТС живет? И ситуацию там с работой? Так вот, госслужба в таких местах это суперпредложение.
Регион то Киевский, столичный, так сказать...но от крупных городов да, далеко. ПО теме - не боги горшки лепят. Иди и учись. Читай.Задавай вопросы и слушай ответы. В принципе для своего круга обязнностей будет определенный пакет норматива, который нужно знать/применять. Это не сложно.
Регион то Киевский, столичный, так сказать...но от крупных городов да, далеко. ПО теме - не боги горшки лепят. Иди и учись. Читай.Задавай вопросы и слушай ответы. В принципе для своего круга обязнностей будет определенный пакет норматива, который нужно знать/применять. Это не сложно.
При определённый доли усидчивости терпения и внимания - все получиться ! А ответы на вопросы лучше в блокнот записывай!
Моя знакомая там работает. Декларация для нее и всей семьи, доходы, налоги. Аттестация, субботники. Но в целом не жалуется. Уже лет 5 там и не думает увольняться