Їхати на рибалку за n км і не купити наживку сподіваючись накопати на місці? Ну таке собі
Таке чи не таке, а треба знати куди їдеш. Якщо знаєш, що на місці нема де накопати - то потрібно купувати або копати вдома, якщо знаєш що там є черв'яки - нема потреби везти з собою. Я так одного разу повіз до моря - поки доїхали то всі черви померли. Хоча віз у великій тарі, з великою кількістю землі і з вентиляцією. Перегрілись у багажнику.
ото сама халепа, коли вони пропадають.... але ж копати на місці, я собі не уявляю... лопата завжди є, якщо що. а хтось використовував штучних черв'яків?
але ж копати на місці, я собі не уявляю... лопата завжди є, якщо що. а хтось використовував штучних черв'яків?
Искусственный опарыш под поплапоппер на условно-хищную бель - красноперку, чехонь. На ту, что активно атакует приманку по всплеску.
але ж копати на місці, я собі не уявляю... лопата завжди є, якщо що. а хтось використовував штучних черв'яків?
Искусственный опарыш под поплапоппер на условно-хищную бель - красноперку, чехонь. На ту, что активно атакует приманку по всплеску.
про попла поппер в курсе, как раз тоже решил его опробывать на крупную красноперку, пока ниче не вышло но ставил живого опарика
ото сама халепа, коли вони пропадають.... але ж копати на місці, я собі не уявляю... лопата завжди є, якщо що. а хтось використовував штучних черв'яків?
Я ж написав - якщо знаєш, що на місці можна накопати - то тоді немає потреби везти з собою. Оскільки ти завжди з лопатою, то прибувши на нове місце є сенс пройтися по берегу і покопати в різних підходящих місцях для перевірки, якщо знайдеш "розплідник" то наступного разу не потрібно буде купувати. Пробував ловити на штучного мотиля - нічого не клюнуло, живий же не встигав опуститися на глибину, бо був миттєво атакований рибою.
отэто постарались с подробностями а перловицу на сома ставили? кроме тех шнурков шо-то было еще?
Поделитесь информацией может кто брал лодки на прокат на Изумрудке, есть там что взять под 2,5 моторчик ну чтоб не текло и транец не отваливался. И вообще там реально что-то взять?
Поделитесь информацией может кто брал лодки на прокат на Изумрудке, есть там что взять под 2,5 моторчик ну чтоб не текло и транец не отваливался. И вообще там реально что-то взять?
Ага, короткий и есть. Если весишь 60-65 кг, то не сильно нос задирает, а если все 100 то нужно еще кого-то в лодку посадить или только на веслах самому, ведь даже с легким на 10 кило движком сидеть на корме не фонтан.