igor333 18.07.2019 21:33 пишет: Їхати на рибалку за n км і не купити наживку сподіваючись накопати на місці? Ну таке собі
Таке чи не таке, а треба знати куди їдеш. Якщо знаєш, що на місці нема де накопати - то потрібно купувати або копати вдома, якщо знаєш що там є черв'яки - нема потреби везти з собою. Я так одного разу повіз до моря - поки доїхали то всі черви померли. Хоча віз у великій тарі, з великою кількістю землі і з вентиляцією. Перегрілись у багажнику.
ото сама халепа, коли вони пропадають.... але ж копати на місці, я собі не уявляю... лопата завжди є, якщо що. а хтось використовував штучних черв'яків?
ото сама халепа, коли вони пропадають.... але ж копати на місці, я собі не уявляю... лопата завжди є, якщо що. а хтось використовував штучних черв'яків?
Я ж написав - якщо знаєш, що на місці можна накопати - то тоді немає потреби везти з собою. Оскільки ти завжди з лопатою, то прибувши на нове місце є сенс пройтися по берегу і покопати в різних підходящих місцях для перевірки, якщо знайдеш "розплідник" то наступного разу не потрібно буде купувати. Пробував ловити на штучного мотиля - нічого не клюнуло, живий же не встигав опуститися на глибину, бо був миттєво атакований рибою.
Поделитесь информацией может кто брал лодки на прокат на Изумрудке, есть там что взять под 2,5 моторчик ну чтоб не текло и транец не отваливался. И вообще там реально что-то взять?
Vaschek 23.10.2019 15:09 пишет: Поделитесь информацией может кто брал лодки на прокат на Изумрудке, есть там что взять под 2,5 моторчик ну чтоб не текло и транец не отваливался. И вообще там реально что-то взять?
Svat 24.10.2019 12:44 пишет: На Изумрудке в основном Язики. Тебе по под 2,5 с головой должно хватить. Состояние обычно неплохое. Там с веслами больше проблема.
Чет не представляю я Язь под мотром даже 2,5 на Днепре
Svat 24.10.2019 12:44 пишет: На Изумрудке в основном Язики. Тебе по под 2,5 с головой должно хватить. Состояние обычно неплохое. Там с веслами больше проблема.
Чет не представляю я Язь под мотром даже 2,5 на Днепре
Язь бывает короткий и длинный. На коротком мне и без мотора неудобно - сильно нос задирает если одному на корме сидеть
Ага, короткий и есть. Если весишь 60-65 кг, то не сильно нос задирает, а если все 100 то нужно еще кого-то в лодку посадить или только на веслах самому, ведь даже с легким на 10 кило движком сидеть на корме не фонтан.