Затіяли у тещі ремонт, а там побачив 2 неробочі швейні (радянські, назв не знаю) машинки, колись років 15 тому шила професійно. Тумбочки від них потрібні, вирішили зачистити та відреставрувати, бо купувати нові запевнилися з власного досвіду, що не варто. Короче кажучи, буде якось вільний час, хочу ті нутрощі зняти та здати на метал. Чи комерційно вигідніше їх продати по запчастинам оптом, а чи потрібні вони комусь?
сделай фото в проф машинке - не тумбочка а стол с мотором. И выполняет она - лишь прямострочку. Шить на ней можно годами в две смены. Можно и в ящик от бытовой поставить и привод маленький современный купить. На продажу 1022 наверное баксов 50 будет стоить, но не исправная хз
Фото не скоро вийде, як мінімум на вихідних. Машинки не побутові, а домашні, можливо чайка чи подольск , вони обидві в тумбочках, гадаю з ножним приводом. За 50 доларів я би їх обидві з радістю віддав, але без тумбочок, бо останні купити вийде дорожче. На рахунок неробочих, на одній просто перестали шити і роки простояла, а інша ймовірно була під запчастини, бо років 15+ я її звідкись від родичів привозив на заміну, але здається чи не шили нею..., якісь були проблеми і в роботу не запустилась, рвала нитку, тому майстер щось кудись переставляв...
orys 19.06.2019 12:22 пишет: Фото не скоро вийде, як мінімум на вихідних. Машинки не побутові, а домашні, можливо чайка чи подольск , вони обидві в тумбочках, гадаю з ножним приводом. За 50 доларів я би їх обидві з радістю віддав, але без тумбочок, бо останні купити вийде дорожче. На рахунок неробочих, на одній просто перестали шити і роки простояла, а інша ймовірно була під запчастини, бо років 15+ я її звідкись від родичів привозив на заміну, але здається чи не шили нею..., якісь були проблеми і в роботу не запустилась, рвала нитку, тому майстер щось кудись переставляв...
orys 19.06.2019 12:22 пишет: Машинки не побутові, а домашні, можливо чайка чи подольск
домашние - это и есть бытовые. Подолка ничего не стоит сейчас. Хотя машинка хорошая, и можно под кожу её переделать. На металлолом не сдавай, грех это большой!)) Отдай камрадам за пиво-сок тут в купи-продайке, пусть кому-то пользу приносит. Или правда - в школу отвези, если трудовичка в них нуждается.
sk73 19.06.2019 12:34 пишет: На металлолом не сдавай, грех это большой!))
Можна детальніше Викинути на смітник, то інший хтось здасть. Просто немає часу з кимось спілкуватись, тягати чи возитись з ними. А так мета одноразово кудись то подіти, бо займає місце в тумбочках і не потрібне.
sk73 19.06.2019 12:34 пишет: На металлолом не сдавай, грех это большой!))
Можна детальніше Викинути на смітник, то інший хтось здасть. Просто немає часу з кимось спілкуватись, тягати чи возитись з ними. А так мета одноразово кудись то подіти, бо займає місце в тумбочках і не потрібне.
кто говорит - на смітник? Поставь на ОЛХ или тут в купи-продайке - по цене того-же металлолома/сока/пива. И людям польза, и механизм в работе. На металлолом оно 5 копеек стоит, и погоды особой тебе не сделает. Понятно, что он ценности для тебя не представляет. На я не люблю варварское отношение к механизмам, которые еще могут приносить кому-то пользу. Не заберут - тогда и выбросишь.
sk73 19.06.2019 13:59 пишет: Понятно, что он ценности для тебя не представляет. На я не люблю варварское отношение к механизмам, которые еще могут приносить кому-то пользу. Не заберут - тогда и выбросишь.
Набрав тещу уточнив, машинка одна чайка чи 142 чи 132м, інша була така ж на запчастини, її майстер пустив на ремонт першої, зробив, але корпус іншої та запчастини так 15 років тому і не повернув . А це на 50% зменшує прибутки Короче кажучи, буде на вихідних натхнення сходжу розберу/розберусь що і до чого, принесу додому, може і дійсно комусь тут вона потрібна чи запчастини до неї, то продам занедорого без тумби, але з усіма приблудами з обох тумб + самовивіз з Вишневого. Відкрив інтернет, а вона ще таки щось і коштує
Та что донор - прямая дорога в приемный пункт Ибо что полезное уже сняли, а что осталось - уже никуда Рабочую можно почистить и применить по назначению Например в гараж для грубых тканей Но и там не все сразу готово - и иглы нужны правильные и нитка такая,,чтоб машинка могла...