В нових 1.5 літрових двигунах БМВ також 3 циліндри. Тойоти яріс із такими двигунами вже по 20 років їздять. А ще раніше такі двигуни були на тойотах старлет. Де проблеми?
в прошивке.
А детальніше?
...
В нових 1.5 літрових двигунах БМВ також 3 циліндри. Тойоти яріс із такими двигунами вже по 20 років їздять. А ще раніше такі двигуни були на тойотах старлет. Де проблеми?
в прошивке.
А детальніше?
С машиной все ок. Проблема в прошивке автора и не более. ффф туда же.
...
в прошивке.
А детальніше?
До речі - відгуки в іномовних виданнях розвинених країн про Мітсубіші Міраж просто жахливі. Яким чином вона потрапила до кастінгу?
...
А детальніше?
До речі - відгуки в іномовних виданнях розвинених країн про Мітсубіші Міраж просто жахливі. Яким чином вона потрапила до кастінгу?
Дага де Муро посмотри про эту машину, станет яснее.
...
Дага де Муро посмотри про эту машину, станет яснее.
Та я її вживу чимало бачив, і її брата близнюка у кузові седан - атрадж. Що у середині, що із зовні - жах. Конкуренцію їм складає хіба що хюндаї гранд і10 седан. Десь читав таку версію, що це не справжній мітсубіші, а якась власна таїландська або спільна із мітсубіші (вибачаюся, що писав малазійська) розробка для внутрішнього ринку. Тому і таке воно бюджетне. А потім вирішили спробувати і назовні продавати.
Почти сюда оцените сколько стоит FORD Fiesta, 2014, 1.6, 58400 km
по цене на это авто кто то что то конкретное скажет?
ЗЫ За те 3-х цилиндровые я уже все выяснил. У них ресурс в аккурат на 3 цилиндра, т.е. макс 100тык и капиталка. Все 3-х цилиндровые уже давно для меня ушли фсад.
ЗЫ За те 3-х цилиндровые я уже все выяснил. У них ресурс в аккурат на 3 цилиндра, т.е. макс 100тык и капиталка. Все 3-х цилиндровые уже давно для меня ушли фсад.
А розкажи но мені - інженеру механіку за освітою, яким чином кількість циліндрів впливає на моторесурс двигуна.
А розкажи но мені - інженеру механіку за освітою, яким чином кількість циліндрів впливає на моторесурс двигуна.
у 4 цилиндровых походу на 133к хватает
Как я и говорил - прошивка.
Короче, фтуя в своем репертуаре ничерта полезного, но зато гора фруда и бессмысленныого трепа... думаю ветку можно закрывать, как, впрочем, и любую в этой доске. Думал что-то за 15 лет тут поменялось, ага, щаз!
Прошивку обнови, за 15 лет все поменялось и с 3 гтршками и уж темболее с ффф. А так то да...фтуя..фсе не так зрада и тд.
- до-речі, ресурс досить нелінійно залежить від навантаження на двигун (або якийсь умовний вузол). Є критична величина навантаження, після якої знос збільшується в рази (ресурс зменшується в рази). Ця критична точка може лежати десь, умовно, на величині "три з половиною циліндри". Тобто, чотири циліндри житимуть умовні 400-500 тисяч км, а три циліндри - вже усього 100-200 тис.км. Цю точку можна, частково, рухати, наприклад, обмеженням важких режимів роботи двигуна, або вибором типу масла.
Пыж 107/Ситро ц1 В наших пробках можно приклеить 1л к заводским данным.
Чуть улучшенный двигатель на 72 л.с. реально ест 5.5 л. на сто км. Средний расход за несколько тысяч на хорошем 95-м. Режим город/ трасса 70/30+ кондиционер.
Чуть улучшенный двигатель на 72 л.с. реально ест 5.5 л. на сто км. Средний расход за несколько тысяч на хорошем 95-м. Режим город/ трасса 70/30+ кондиционер.
"Місто" - дуже неоднозначне трактування. Коли на такому їздили в Черкаси, то і менше 5 л/100 км виходило. А от по центру Києва по підйомах (де цей двигун постійно треба крутити до 3-4 тис обертів, бо на підйомі тяги йому катастрофічно не вистачає), із короткими поїздками та частими паркуваннями у дружини виходить 9 л/100 км. Якби зараз такого купував, то дивився би на версію з 1.2 а не 1.0. До речі, хто в курсі, у новому 108/С1 двигун на 1.2 літри від тойоти чи від пежо?
"Місто" - дуже неоднозначне трактування. Коли на такому їздили в Черкаси, то і менше 5 л/100 км виходило. А от по центру Києва по підйомах (де цей двигун постійно треба крутити до 3-4 тис обертів, бо на підйомі тяги йому катастрофічно не вистачає), із короткими поїздками та частими паркуваннями у дружини виходить 9 л/100 км. Якби зараз такого купував, то дивився би на версію з 1.2 а не 1.0. До речі, хто в курсі, у новому 108/С1 двигун на 1.2 літри від тойоти чи від пежо?
У нас продают с двигателем Тойота 1.0 на 72 вместо 68л.с. И это хорошо. Проверенный временем моторчик. Четыре лошадки подкинули новым впускным коллектором и двумя форсунками на цилиндр.
До речі, хто в курсі, у новому 108/С1 двигун на 1.2 літри від тойоти чи від пежо?
У нас продают с двигателем Тойота 1.0 на 72 вместо 68л.с. И это хорошо. Проверенный временем моторчик.
Четыре лошадки подкинули новым впускным коллектором и двумя форсунками на цилиндр.
Те, що на цій автівці 1.0 двигун - тойота (насправді розробка дайхатсу кінця минулого тисячоліття але це не принципово) я знаю. В умовах Києва (особливо центру) його критично не вистачає. На попередній версії був ще дизель Пежо допотопний 1.4 на 54 к.с. Мене цікавить, чий двигун 1.2, який встановлюють (але в Україну не завозять) на Пежо 108/Строєн С1/Тойота айго. І у Тойоти і у ПСА є двигун такого об'єму.
- до-речі, ресурс досить нелінійно залежить від навантаження на двигун (або якийсь умовний вузол). Є критична величина навантаження, після якої знос збільшується в рази (ресурс зменшується в рази). Ця критична точка може лежати десь, умовно, на величині "три з половиною циліндри". Тобто, чотири циліндри житимуть умовні 400-500 тисяч км, а три циліндри - вже усього 100-200 тис.км. Цю точку можна, частково, рухати, наприклад, обмеженням важких режимів роботи двигуна, або вибором типу масла.
совершенно верно. Например самрты что продаются в Киеве после 100тык все капиталены. Потому и вопрос был про Мираж. С ним вопрос закрыт, 3-х цилиндровое вычеркнуто. Остались Хонда Фит и Форт фиеста. Форд 1.6 Хонда 1.5 по расходу практически одинаково, в районе 5-6 л/100 км. Но фисташку 2014 года с пробегом 50-70 тык я могу взять за 4000-4500, а вот аналогичная Хонда будет +1500-2000. Хонда настолько лучше в перспективе 2-х лет эксплуатации?