Поскольку здесь тайм-код игнорируется при вставке, лучше сразу открывать видео на Youtube, по ссылке.
Ща розкажуть що "памєха справа", "йому треба, автор, пропусти, важко чи що?", "панамальовують полос, піди розберися з першого разу", "в нього америкос, там всі так їздять..."
Джі еЛя охорони, красіво заховав ЗаД, щоб, не мІшати. КРАССАВА. Амерікос міг спокійно поїхати праворуч, з мосту на Др. народів, потім знову праворуч.. І на бастіонній. Я б так, не поїхав.
А может он действительно гость столицы и тупанул немного? У меня вчера один гость столицы спросил дорогу на Житомир. Я ему сказал повернуть налево и даже показал примерно где (ну я так думал, что показал), но прикол был в том, что первый поворот налево был под кирпич, куда он благополучно сразу и повернул.
киевляне плохого не посоветуют
Там постійно таке відбувається. І розв'язку якісь толкові хлопці спланували (особливо із отим разворотом у тролейбусну зупинку) і народ і нас любить їхати за принципом "так мені ж туди треба". Аварії там щотижня. Сьогодні їхав там десь о 5:45 ринку, так там ще й шикарну розмітку намалювали (два тижні тому це відбулося), у сутінках її практично не видно.
Джі еЛя охорони, красіво заховав ЗаД, щоб, не мІшати. КРАССАВА. Амерікос міг спокійно поїхати праворуч, з мосту на Др. народів, потім знову праворуч.. І на бастіонній. Я б так, не поїхав.
Я у тому місці колись саме так і змушений був зробити, і, наче, корона дотепер тримається До речі, історія мала продовження. Вже потім, на Бастіонній, я йому показав у вікно чемненько, щоб паркувався, він спинився переді мною, ми вийшли, і я прийняв його вибачення. Без сварки, хоча, зізнатися, мене трохи трясло.
Все правильно, но нужно вовремя перестроиться. На 23 сек. авто успело выехать и на разворот перестроиться.
Все правильно, но нужно вовремя перестроиться. На 23 сек. авто успело выехать и на разворот перестроиться.
Именно. А этот начал из правого ряда только за стоп-линией выезжать.
До речі, історія мала продовження. Вже потім, на Бастіонній, я йому показав у вікно чемненько, щоб паркувався, він спинився переді мною, ми вийшли, і я прийняв його вибачення.
Ото вам справді нудно живеться. )
Ото когда женщина сидит и комментирует-то лучше на такие видео-моменты накладывать музыку... Что он делает,что он делает вообще
Ото когда женщина сидит и комментирует-то лучше на такие видео-моменты накладывать музыку... Что он делает,что он делает вообще
Один раз не наложил, – и всё, понеслась… Уберёшь звуковую дорожку, – тут же вылезет кто-то, – а где звук? а ты сигналил? а почему не слышно? Всем не угодишь, да тут и не курилка. По существу вопросы есть?
До речі, історія мала продовження. Вже потім, на Бастіонній, я йому показав у вікно чемненько, щоб паркувався, він спинився переді мною, ми вийшли, і я прийняв його вибачення.
Ото вам справді нудно живеться. )
Неочікувано влучний комент
В начале видео, чуть не упал со стула Можно было обрезать или предупредить
В начале видео, чуть не упал со стула Можно было обрезать или предупредить
Тогда бы за стул держался?
Ща розкажуть що "памєха справа", "йому треба, автор, пропусти, важко чи що?", "панамальовують полос, піди розберися з першого разу", "в нього америкос, там всі так їздять..."
+1 додам ще автор був у сліпий зоні дзеркал зараз їжджу на такому ж форді в США: у цієї моделі дуже погані бокові дзеркала, зовсім без асферичного огляду та ще й замалі
коротше кажучі, цей маневр форда читався
у цієї моделі дуже погані бокові дзеркала, зовсім без асферичного огляду та ще й замалі
- для чого ж так мучитися, і брати таке погане авто?
зараз їжджу на такому ж форді в США: ... коротше кажучі, цей маневр форда читався