Конечно брешуть. Они объявление хозяина сразу по своим базам размещают, а хозяйское удаляют. Еще названивают с утра до вечера. Я так сдавала квартиру. Указала без посредников. Но по итогу звонили только риелторы. И после удаления объявления еще неделю звонили.
Ну може бути - я не перевіряв. А от моє таки також видалили. Я відновив. І я точно без посередників, хоча їх вже мульйон розміщено і жоден прямий покупець поки не дзвонив.
Ты же вроде мой сосед? Часом не на Оболони продаешь?
Конечно брешуть. Они объявление хозяина сразу по своим базам размещают, а хозяйское удаляют. Еще названивают с утра до вечера. Я так сдавала квартиру. Указала без посредников. Но по итогу звонили только риелторы. И после удаления объявления еще неделю звонили.
Ну може бути - я не перевіряв. А от моє таки також видалили. Я відновив. І я точно без посередників, хоча їх вже мульйон розміщено і жоден прямий покупець поки не дзвонив.
Нє - на Правди 2-шку 75 метрів за 65.
...
Норм цена если с ремонтом (ну не убитая в говна).
...
Абіжаєтє, да?
...
Абіжаєтє, да?
але в мене стільки нема
...
Абіжаєтє, да?
але в мене стільки нема
Та я тут і не рекламую. На фтуа можна лише тумаків отримати, а не продати. Це я стару тему підняв коли з ріелторськими штучками зіткнувся. А ще питають - чого їх не люблять?
Хоча от зараз, після двох днів свіжого спілкування, можу зробити висновок, що десь половина - більш-менш адекватні і з ними можна розмовляти, принаймні.
Думаю, 3 ком до 50 к в Киеве это очень недорого, и такие варианты быстро уходят. А те что висят - фантомные.
У меня в доме продавались, до 50 и долго продавались(Троя, 96 серия)
Думаю, 3 ком до 50 к в Киеве это очень недорого, и такие варианты быстро уходят. А те что висят - фантомные.
У меня в доме продавались, до 50 и долго продавались(Троя, 96 серия)
В моем доме за 69 продали 4-к. Но тоже долго продавали. Сейчас ремонт идет. Выжгли напалмом вынесли все даже пол.