Не згодний. Я в живу в потоці зустрів ех90. Мені майже зайшов візуально. Я просто не дуже люблю такі здорові авто. Розмір Хс60 більше подобається.
Мені не подобається, що авто втрачає ідентичність. Закрий шильдик і від китайського барахла не відрізнити.
І це говорить володілець автівки зі сракою замість передньої решітки
Ну і навіщо з нормального, красивого авто було робити обмилка а-ля китайська електричка?
Схоже, окрім автора того відео, більше ніхто не в курсі про нову генерацію XC90, включно з самою Volvo
Цікаво, чому шведи не зробили адекватні двері, які прикривають пороги... Так то ідеальна сімейна тачка була б
Ну і навіщо з нормального, красивого авто було робити обмилка а-ля китайська електричка?
Схоже, окрім автора того відео, більше ніхто не в курсі про нову генерацію XC90, включно з самою Volvo
ну как бы
ну как бы
Це, так би мовити, звичайний XC90 поточної генерації. На відео з ютуба - щось незрозуміле, про що сам виробник не в курсі.
ну как бы
Це, так би мовити, звичайний XC90 поточної генерації. На відео з ютуба - щось незрозуміле, про що сам виробник не в курсі.
то вроде ЕХ90
то вроде ЕХ90
А, ну це все змінює - відео розповідає нам ніби про нову генерацію XC90 та демонструє поточне покоління зовсім іншої моделі. Такому джерелу звісно ж можна довіряти на 100%
ну как бы
то вроде ЕХ90
Ось ex90 А відео дійсно схоже на фантомну фантазію но-нейм каналу