Не згодний. Я в живу в потоці зустрів ех90. Мені майже зайшов візуально. Я просто не дуже люблю такі здорові авто. Розмір Хс60 більше подобається.
Мені не подобається, що авто втрачає ідентичність. Закрий шильдик і від китайського барахла не відрізнити.
І це говорить володілець автівки зі сракою замість передньої решітки
Ну і навіщо з нормального, красивого авто було робити обмилка а-ля китайська електричка?
Схоже, окрім автора того відео, більше ніхто не в курсі про нову генерацію XC90, включно з самою Volvo
Цікаво, чому шведи не зробили адекватні двері, які прикривають пороги... Так то ідеальна сімейна тачка була б
Ну і навіщо з нормального, красивого авто було робити обмилка а-ля китайська електричка?
Схоже, окрім автора того відео, більше ніхто не в курсі про нову генерацію XC90, включно з самою Volvo
ну как бы
ну как бы
Це, так би мовити, звичайний XC90 поточної генерації. На відео з ютуба - щось незрозуміле, про що сам виробник не в курсі.
ну как бы
Це, так би мовити, звичайний XC90 поточної генерації. На відео з ютуба - щось незрозуміле, про що сам виробник не в курсі.
то вроде ЕХ90
то вроде ЕХ90
А, ну це все змінює - відео розповідає нам ніби про нову генерацію XC90 та демонструє поточне покоління зовсім іншої моделі. Такому джерелу звісно ж можна довіряти на 100%
ну как бы
то вроде ЕХ90
Ось ex90 А відео дійсно схоже на фантомну фантазію но-нейм каналу
...
то вроде ЕХ90
Ось ex90 А відео дійсно схоже на фантомну фантазію но-нейм каналу
сорі, що збурив тему ноу нейм каналом, але третя генерація ХС90 зі збільшеною батареєю для плагіна (як для XC70, якого в нас нема) дійсно планується на наступний рік
сорі, що збурив тему ноу нейм каналом, але третя генерація ХС90 зі збільшеною батареєю для плагіна (як для XC70, якого в нас нема) дійсно планується на наступний рік
Жодних сумнівів, що планується. Проте до чого тут відео з якогось смітника?
також варто додати про підвіску, у всіх трьох звісно пневма. гарно їде по наших негарних дорогах. Але щоб вау у порівнянні з вольво на пружинах - нема такого, якоїсь суттєвої різниці не відчув.
і знову про двигун, 3л дизель гарно тягне, але чи "їде"? загалом в мене після тих тестів зара більше сумнівів чим було до.
і нема однозначної відповіді на основне питання: чи стану щасливішим, якщо зміню XC90 на X5 чи GLE?
Не станеш, особливо, якщо не помітив різниці. Навіщо платити більше?
в продовження цієї теми покатався на GLS 450d і прям вау знову ж таки нема.
далі напишу те, за що тут звісно висміють, але оскільки тут кожен викладає свою"об'єктивну" думку, то чому б ні?)
якоїсь суттєвої різниці на нерівностях і лежачих поліцейський порівняно з ХС90 не відчув, і це вже не вперше. але чому? тут же пневма, а в мене пружини. їде той хвалений V6 дизель гарно так, але розганяється T8 краще і їде не гірше.
от якщо порівняти з новою XC90 за 100к і нормально напакований GLS за 145к, то трохи не доганяю за що аж така переплата крім як за якусь ефемерну статусність і як мені сказали "рівніше виходити з авто". ну так, салон може трохи гарніший, але не на аж стільки. опцій якихось суперових, яких нема у вольво теж нема.
чи зможе хтось переконати мене що краще взяти gls, ніж ХС90+однушку десь під Києвом?) або новий XC90 vs злегка б/в GLS з невеликим пробігом?
чи зможе хтось переконати мене що краще взяти gls, ніж ХС90+однушку десь під Києвом?)
Так, може, в продовження цієї логіки краще переконувати на двушку в Києві + Рав4?
чи зможе хтось переконати мене що краще взяти gls, ніж ХС90+однушку десь під Києвом?)
Так, може, в продовження цієї логіки краще переконувати на двушку в Києві + Рав4?
цей варіант для випадку якби не було свого житла. а так ні, я в машині проводжу мінімум 1/12 свого життя, тому там має бути комфорт.
також варто додати про підвіску, у всіх трьох звісно пневма. гарно їде по наших негарних дорогах. Але щоб вау у порівнянні з вольво на пружинах - нема такого, якоїсь суттєвої різниці не відчув.
і знову про двигун, 3л дизель гарно тягне, але чи "їде"? загалом в мене після тих тестів зара більше сумнівів чим було до.
і нема однозначної відповіді на основне питання: чи стану щасливішим, якщо зміню XC90 на X5 чи GLE?
Не станеш, особливо, якщо не помітив різниці. Навіщо платити більше?
в продовження цієї теми покатався на GLS 450d і прям вау знову ж таки нема.
далі напишу те, за що тут звісно висміють, але оскільки тут кожен викладає свою"об'єктивну" думку, то чому б ні?)
якоїсь суттєвої різниці на нерівностях і лежачих поліцейський порівняно з ХС90 не відчув, і це вже не вперше. але чому? тут же пневма, а в мене пружини. їде той хвалений V6 дизель гарно так, але розганяється T8 краще і їде не гірше.
от якщо порівняти з новою XC90 за 100к і нормально напакований GLS за 145к, то трохи не доганяю за що аж така переплата крім як за якусь ефемерну статусність і як мені сказали "рівніше виходити з авто". ну так, салон може трохи гарніший, але не на аж стільки. опцій якихось суперових, яких нема у вольво теж нема.
чи зможе хтось переконати мене що краще взяти gls, ніж ХС90+однушку десь під Києвом?) або новий XC90 vs злегка б/в GLS з невеликим пробігом?
Візьми краще 3 однушки, а через 3 роки продаси з 200% профітом. Не дякуй. ЗИ. Зараз почнеться: війна, завтра путін прідьот.
Так всегда было, кому-то нужны деньги, а кто-то сидит на трубах.
У мене враження, що тобі чешеться і ти щось змінити хочеш, але ще не знаєш на що саме. Знайди авто яке подобається і його купи. Що це буде, який бренд - не надто важливо. Головне щоб саме тобі подобалось.
Якщо для купівлі нової автівки треба переконувати, значить воно того не варто. Коли знаходиш дійсно "свій" варіант, потреби в цьому немає. Одразу розумієш, що все подобається. І просто купуєш.