Volvo додає Apple Music... ну це ж зручніше, ніж через карплей/андроїд авто, хіба ні?
Зручніше, коли працює і коли потрібен саме Apple Music. А якщо користуєшся, наприклад, deezer, то Carplay зручніше.
Але погоджуюсь, що додатки, вбудовані безпосередньо в мультимедійку - величезний плюс. Просто він не скасовує потребу в Carplay.
Наприклад, я слухаю Спотіфай й в карплей він має 3 дибільних бісячих нюанса:
- в 90% випадків при виході авто забуде, що слухав - в 50% випадків при виході авто скине плєєр на дефолтний - завантажує списки відтворення лише тоді, коли авто не в русі. Не критично, але в комплексі бісе. З натівним спотіфай/флешкою зручніше.
А Ютуб Мюзік, до речі, взагалі не перемотує треки з керма. Ідіотизм.
Наприклад, я слухаю Спотіфай й в карплей він має 3 дибільних бісячих нюанса: ... З натівним спотіфай/флешкою зручніше.
Оскільки я прихильник флешек / SSD для прослуховування музики в авто, то біль та радість від стрімінгових сервісів проходять повз Як додатковий варіант - окремий додаток-плейер на телефоні, який просто відтворює збережені файли. І нічого при цьому не забуває і не скидає.
то може щось криве з реалізацією в конкретному авто? бо в мене, в обох авто, перемотує з керма без питань
то може щось криве з реалізацією в конкретному авто? бо в мене, в обох авто, перемотує з керма без питань
ХЗ. Може й від авто/прошивки/телефона залежить
На обох профільних машинах все перемотує.. питань немає..