Підніму тему) Пересів з Golf 7 TDI на g01 20i sdrive 125kw, який офіціали завозили по акції з ринку Туречини. Тому тут зменшений до 1.6л двигун з турбіною від версії 30i.
Потрібен був комфортний сімейний кроссовер, розглядав Тігуан, Форестер та гібридний Рав4. Вони всі плюс мінус в одну ціну якщо дивитись 2019-2022 роки. На фоні авто вище, тест драйв бмв легко виграв.
Почну з двигуна, його мінімально вистачає, динаміка в районі 9 секунд, що вцілому швидше 80% потоку, хоча на вулиці і спека - не було такого що не вистачало двигуна. По трассі не їзжу швидше 120-140 тому думаю проблем не має бути. BMW заявляє витрату по місту в районі 8.5 літрів, але це далеко не так) Середня витрата на першому баку вийшла 12.5, та другому 11.6. Мінімально по столичному шосе бачив 7.3 коли їхав на круїзі 90. По заторам можна побачити 14-16, але я більше орієнтують на середній по баку. Тут основна ідея в тому, що всі бензинові b48 мають плюс мінус однакові витрати, b58 всього на літр більше. Тому якщо ціна придбання не важлива - беріть 40i.
Підвіска у мене стандартна, пружина, дуже комфортна, ковтає все - латки, ями, люки, дуже схоже по рівню комфорту на Lexus RX.
Шумка на рівні, найкраща серед авто на яких доводилось їздити. Двері важкі, є відчуття що зроблено добротно. Не сподобалась поведінка на runflat шинах, авто на них сходить з розуму на коліях, одразу замовив звичайні шини - інша справа. Вимкнув систему утримання у колосі, у місті нервую через неї.