Стосовно чіпа - так, ресурс буде менше. Але я не знаю нікого хто з чіпом їздить багато. Зазвичай всі іздять 10-15к на рік, та основна потреба - отримати задоволення за час поїздки від офіса до дому. В такому режимі зменшення ресурсу двигуна з 400к до 250к ніхто не відчуває.
постоянно катаю эти два авто, ГТИ рулится как карт по сравнению с х3, м40i для меня как ГТИ на максималках, больше, мощнее, полный привод, метериалы лучше... ну он как бы и стоит в три раза дороже...
Та ну, гольф краще стоїть та краще підходить для активної їзди у режимі шашки. На стандартній підвісці ікс ще той увалень, він звісно тримає дорогу, але впевненості у стійкості як на гольфі я зовсім не відчуваю.
постоянно катаю эти два авто, ГТИ рулится как карт по сравнению с х3, м40i для меня как ГТИ на максималках, больше, мощнее, полный привод, метериалы лучше... ну он как бы и стоит в три раза дороже...
Та ну, гольф краще стоїть та краще підходить для активної їзди у режимі шашки. На стандартній підвісці ікс ще той увалень, він звісно тримає дорогу, але впевненості у стійкості як на гольфі я зовсім не відчуваю.
У меня х3м40i на адптивной подвеске, потому в этом плане сильной разницы не ощущаю с ГТИ
B48 як раз й чіпується.
Зробіть мягкий чіп на st1 до 240 к.с. та не більше. Інакше буде горе)
Та щось не дуже хочу в це грати) Проїхав вже 5к, потужності вистачає, після 120 вже гірше, але на таких швидкостях рідко кого обганяю.
2 місяці шукав що тарабанить у салоні на обертах 1500-1800, виявилось що з заводу паливна трубка під заднім диваном не була у кріплені, та резонувала на кузов.
Був на 2-х СТО з повної діагностикою, які нічого не знайшли. Знайшов проблему за допомогою AI аналізуючи групи та тематичні форуми.