Да, добавил, движок есть. Пару раз проговорила и тишина. Жаль, нравится интерфейс, детализация карт.
А языки добавил? А какой-нибудь TTS-движок стоит?
Да, добавил, движок есть. Пару раз проговорила и тишина. Жаль, нравится интерфейс, детализация карт.
Може десь звук в 0 стоїть?
А языки добавил? А какой-нибудь TTS-движок стоит?
Може десь звук в 0 стоїть?
Наче все перевірів і на смарті і на планшеті. Буду гратись далі.
А який голос у Вас встановлено в налаштуваннях навігації? Може взагалі забули? Бо там по замовчуванню стоїть "не використовувати".
А який голос у Вас встановлено в налаштуваннях навігації? Може взагалі забули? Бо там по замовчуванню стоїть "не використовувати".
Писав вище, що пару разів було супроводження голосом, але потім зникло.
Писав вище, що пару разів було супроводження голосом, але потім зникло.
Так перевірте просто - що там в налаштуваннях стоїть. В мене, наприклад, налаштування місцезнаходження карт збивалось, коли я замість СДкарти ставив другу телефоннну, а потім знову СД. Поміняйте на англійську чи якусь іншу і перевірте чи звучить. Цим Ви принаймні з'ясуєте чи працюють інші мови. Може просто збій в звуковому файлі і його треба перекачати.