Вдруг срочно понадобилось купить недорогой вариант 40" +-, но лучше + Диапазон допустимых трат 5-6 тыс грн. Вот в рекомендуемом на автоуа магазине нашел модель . Лошите?
А, да, исключительно эфир, или аналог, или цифра от провайдера.
nickka 15.11.2019 13:45 пишет: Вдруг срочно понадобилось купить недорогой вариант 40" +-, но лучше + Диапазон допустимых трат 5-6 тыс грн. Вот в рекомендуемом на автоуа магазине нашел модель . Лошите?
А, да, исключительно эфир, или аналог, или цифра от провайдера.
А навіщо його лошити. В даному випадку марка не має нічого спільного із колись іменитим японським виробником касетних дек. Отже просто шукаєш в цьому бюджеті будь-який телевізор не дивлячись на назву. Який буде дешевшим при однакових розмірах екрану - той і купуй.
А навіщо його лошити. В даному випадку марка не має нічого спільного із колись іменитим японським виробником касетних дек. Отже просто шукаєш в цьому бюджеті будь-який телевізор не дивлячись на назву. Який буде дешевшим при однакових розмірах екрану - той і купуй.
Тобто теоретично можна піти в фокстрот або комфі і придбати будь що в цьому діапазоні?
Тобто теоретично можна піти в фокстрот або комфі і придбати будь що в цьому діапазоні?
Звісно, вони усі чимось відрізнятимуться, можна подивитися, як який показуватиме. Але що усякі Ківі, та інші нонейми, що телевізори, які продаються під колись відомими брендами, яких насправді або вже не існує, або вони не випускають телевізорів (Акаі, Хітачі, Томсон, Грюндіг) - принципової відмінності немає. Усе це виробляє невідомо хто невідомо з яких комплектуючих (від партії до партії можуть відрізнятися) і тому марка значення не має. Дивитися як показує і на цінник.
Да и эфирного аналогового вещания уже нет, только эфирная цифра T2. А телевизоры, без цифровых тюнеров, еще распродают...
Аналог гонят и ланет, и триолан, может еще кто-то, вика-тв, по-моему.
Я писал эфирного аналогового вещания.
А кабельные операторы пока гонят, а завтра также могут отключить и будет необходимо покупать цифровой тюнер, а оно надо, если можно купить со встроенным цифровым и даже с DVB-S, приблизительно за те же деньги.
А кабельные операторы пока гонят, а завтра также могут отключить и будет необходимо покупать цифровой тюнер, а оно надо, если можно купить со встроенным цифровым и даже с DVB-S, приблизительно за те же деньги.
Так цифра во всех даже дешевых есть, я не видел моделей без цифры, без ОС да, а без цифры что-то не видать. Ну и тема уже не актуальна, старый телевизор починился сам собой, дальше будет видно.
Так цифра во всех даже дешевых есть, я не видел моделей без цифры, без ОС да, а без цифры что-то не видать. Ну и тема уже не актуальна, старый телевизор починился сам собой, дальше будет видно.
Я тоже так думал, пока не увидел, в одном из Маркетов, упаковки с TV к которым были примотаны коробочки DVB-T2 тюнеров.... На мой вопрос к консультанту, ответили что распродажа телевизоров без цифрового тюнера, а DVB-T2 тюнер идет в подарок
nickka 18.11.2019 08:58 пишет: старый телевизор починился сам собой,
Это не на долго.....
На скоко уж есть, а потом, когда надо будет, глядишь какие акции объявятся. Вот , например, в розетке вчера закончилась хисенс за 9999 распродавали за 5999. Правда операционка там хреновая, но все остальное, включая картинку, вполне.
nickka 18.11.2019 08:58 пишет: старый телевизор починился сам собой,
Это не на долго.....
На скоко уж есть, а потом, когда надо будет, глядишь какие акции объявятся. Вот , например, в розетке вчера закончилась хисенс за 9999 распродавали за 5999. Правда операционка там хреновая, но все остальное, включая картинку, вполне.
Тогдауж..штош...Хіаомі ОЛЕД презентовали за недоага!
Тогдауж..штош...Хіаомі ОЛЕД презентовали за недоага!
По ксяомі у мене 2 питання: 1) чия ОЛЕД матриця? Якщо як в усіх - ЛЖ, то більш менш нормально, але не буде сильно дешевше. 2) бачив як показує 65 дюймовий ЛЕД від Ксяомі? Те що я бачив, то Ківі відпочиває. Я взагалі давно не зустрічав настільки неякісної картинки. Якщо електроніка та сама і в ОЛЕДі то нехай самі таке дивляться.