Так є ж 3008. У інший гілці ти тільки про нього і пишеш, а тут забув?
я про пижо нече не пишу. 3008 опонент каджара кашкая и тд. Опонента сени - ну прямого - нет.
В цій гілці ж мова йде про б/в пежо та рено. Тобто якщо говоримо про попередню генерацію 308 та мегана в кузовах універсал, то там як раз сценік та 3008 - абсолютно однотипні машини. Якщо чесно, то і зараз 3008 - ніякий не кросовер, а звичайний мікровен, як і сценік. Ну є там відмінність у 2-3 см кліренсу, та і усе.
Пежо набагато просторіший, особливо на 2му ряду. Є 7мимісні версії. Наскільки пам'ятаю, версії з однодисковим роботом були з двигуном 1.6 hdi на 112 сил Бензинові версії були з гідротрансформатором і невдалим двигуном. Ну і в Європі ще були 2.0 hdi
это правда, 7 мест плюс, еслт надо, но у рено есть сеня, а у пежо нет. И сеня куда выше 308 на 7 мест по всем параметрам.
5008 прямий конкурент Гранд Сценіка
...
Так є ж 3008. У інший гілці ти тільки про нього і пишеш, а тут забув?
я про пижо нече не пишу. 3008 опонент каджара кашкая и тд. Опонента сени - ну прямого - нет.
В цій гілці ж мова йде про б/в пежо та рено. Тобто якщо говоримо про попередню генерацію 308 та мегана в кузовах універсал, то там як раз сценік та 3008 - абсолютно однотипні машини. Якщо чесно, то і зараз 3008 - ніякий не кросовер, а звичайний мікровен, як і сценік. Ну є там відмінність у 2-3 см кліренсу, та і усе.
давай не выдумывать. Рено не позиционирует ни сценик ни грандсценик как кросс. Пежо 3008 позиционирует как кросс, и класс у него сув, в то время как сценик компакт вэн. Так что НЕ выдумывайте.
Пежо набагато просторіший, особливо на 2му ряду. Є 7мимісні версії. Наскільки пам'ятаю, версії з однодисковим роботом були з двигуном 1.6 hdi на 112 сил Бензинові версії були з гідротрансформатором і невдалим двигуном. Ну і в Європі ще були 2.0 hdi
это правда, 7 мест плюс, еслт надо, но у рено есть сеня, а у пежо нет. И сеня куда выше 308 на 7 мест по всем параметрам.
И тут нет. Если б ты сказал, что например Гранд Пикасо вс Гранд Сценик ок - согласен это компакт вэны одного класса. 5008 вс Колеос это да.
Пежо 3008 позиционирует как кросс ... да НЕ выдумывайте.
Це як звернення до маркетологів ПСА.
Пежо 3008 позиционирует как кросс ... да НЕ выдумывайте.
Це як звернення до маркетологів ПСА.
есть классы авто. А Б С и тд. 3008 сув сценик компакт вэн. Не путайте мягкое с теплым.
...
И тут нет. Если б ты сказал, что например Гранд Пикасо вс Гранд Сценик ок - согласен это компакт вэны одного класса. 5008 вс Колеос это да.
ну якщо ми міряємось машинами 12-13 років - то й 5008 там аналог Гранд Сценіка
...
ну якщо ми міряємось машинами 12-13 років - то й 5008 там аналог Гранд Сценіка
если брать это поколение то да, оно в классе компакт вэна, вместе с гранд пикасо идет конкурентом вв турану и гранд сценику мазда 5 опель зафира и тд абсолютно точно! Но нынешнее поколение имеет класс сув а не компакт вэн. такшо
Забегая на перед для неверующих. Описание с этого же сайта страница
Омг, френчоводи почали сратись між собою... Треба терміново пропонувати Октаву в тему щоб врятувати ситуацію!!1!!1111!
Омг, френчоводи почали сратись між собою... Треба терміново пропонувати Октаву в тему щоб врятувати ситуацію!!1!!1111!
чекай чекай, хай буде, я вже чайок зробив, читаю
Да предложите уже сид с гольфом, не стесняйтесь
Алярм, Ганні, терміново викликайте ВАГоводів, бо якщо френчоводи перегризуться, то я боюся уявити, що буде, коли за відсутності останніх ВАГоводи вступлять у бій один з одним. РЯТУЙТЕЕЕЕЕ!!!!!
Алярм, Ганні, терміново викликайте ВАГоводів, бо якщо френчоводи перегризуться, то я боюся уявити, що буде, коли за відсутності останніх ВАГоводи вступлять у бій один з одним. РЯТУЙТЕЕЕЕЕ!!!!!
Тю, ваговоди між собою постійно сперечаються і ніякі френчоводи нам не потрібні - просто ми вихованіші і тактовніші і наші дискусії приємно читати
Был владельцем 308 св 2 года. Особо критичного ничего не вылезло , за исключением кпп(синхронизатор 3-й передачи)и мелочей- щетки генератора , пару перегоревших лампочек , слабоватого климата (имхо). Но в нем так и не ужился , вернулся к Ваг-у.
Залишиається одне питання - що роблять ваговоди в темі про двох френчів
Тю, ваговоди між собою постійно сперечаються і ніякі френчоводи нам не потрібні - просто ми вихованіші і тактовніші і наші дискусії приємно читати
Та які там суперечки між ВАГоводами? Ті "суперечки" виглядають приблизно так
Это типа мы невоспитанное безтактное быдло? Ты уверен в таких заявлениях?
...
В жизни очень редко бывает исключительно белый или исключительно чёрный. Реалии в градациях серого. Он не на 100% воспитан, точно так же как и ты не на 100% невоспитан
...
В жизни очень редко бывает исключительно белый или исключительно чёрный. Реалии в градациях серого. Он не на 100% воспитан, точно так же как и ты не на 100% невоспитан
То есть ты достаточно глупый, а я достаточно умный... Так ок?