Первые 3 серии отлично - я даже пожалел, что уже читал роман.
Сам старик Стивен сказал, что это одна из лучших экранизаций его книг.
Будем надеяться, что "Чужака" не постигнет печальная участь "Под куполом" и "Мистера Мерседеса".
В стиле True Detective
таке саме враження склалось.
Неплохо, но ооочччееенннььь затянуто. И это в самом начале. Боюсь представить, что будет дальше..
но ооочччееенннььь затянуто
+
нудота страшна. Вчора зробив другу спробу переглянути перший епізод, бо вас начитався. Витримав хвилин 20 і вимкнув. Життя надто коротке, щоб витрачати його на таке
ПС Дружина сказала, що буде дивитись, вона загартована серіалами ББС і всяким скандинавським пригальмованим барахлом
+
нудота страшна. Вчора зробив другу спробу переглянути перший епізод, бо вас начитався. Витримав хвилин 20 і вимкнув. Життя надто коротке, щоб витрачати його на таке
ПС Дружина сказала, що буде дивитись, вона загартована серіалами ББС і всяким скандинавським пригальмованим барахлом
то ти не шариш Міст дивився? Супер!
+
то ти не шариш Міст дивився? Супер!
Нєа. Таке ж повільне? ))
не быстрый , но очень харизматичный, я первую серию первого сезона 2 раза начинал, но потом зашли все сезоны
не быстрый , но очень харизматичный, я первую серию первого сезона 2 раза начинал, но потом зашли все сезоны
вочевидь, його слід починати дивитись під відповідний настрій
бггг точно як моя - теж може отой "Мост" дивитись, чи всяких "дівчина із татуюванням дракона" - я того не можу, мені дія треба
чи всяких "дівчина із татуюванням дракона" - я того не можу, мені дія треба
последнюю посмотри с Клер Фой. Там мочилово то еще