Якщо Ви місцевий (там де це перехрестя), то було б добре задовбати місцевий автодор, що б знаки "Стоп" і "Головна дорога" перевісили по людськи, як вони мають висіти. А то, зараз це якась дічь
Більш того на відеозаписі, наданому суду ОСОБА_1 , не зафіксовано, що автомобіль позивача здійснив рух на забороняючий рух червоний сигнал світлофора
Упс ... Наши суды уже принимают записи с видеорегистраторов как доказательство? А так вообще стоя Правда по времени капец. Но это наши реалии, сам с этим недавно столкнулся.
Добрый день! вы на киев на право поворачивали?
Вам проезд на красный! мне постанову не остановка на знак СТОП, веселые ребята
Вопрос знатокам правил, вы пересекаете трассу стоят светофоры знак стоп "дублирует" светофор на случай выключения или поломки, по логике
останавливаться все равно нужно при повороте на киев. смотришь на лево на трассу а перед тобой на примыкании дорог пешеходный переход
"Спамлю" написала вам в листку, горел зеленый я повернул направо, догнали ты не остановился на знаке стоп)) вам впарили светофор мне стоп))
Знак 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено» передбачає, що забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія), а якщо вона відсутня - перед знаком. но: 16.1. Перехрестя, де черговість проїзду визначається сигналами світлофора чи регулювальника, вважається регульованим. На такому перехресті знаки пріоритету не діють.
В позовной заяве сошлитесь на ДБН по установке знака и пункт 16.1.